Rabo ClubSupport 2019 is gestart!

ClubSupport

Clubs, stichtingen en verenigingen zijn een onmisbaar onderdeel van Nederland. Zij verbinden de samenleving. Zorgen voor sociale netwerken. Benutten talenten. Van jong en van oud. Zij maken buurten, dorpen en steden sterken. En zo ons hele land.

Als coöperatieve bank investeren we daarom elk jaar een deel van onze winst in clubs en verenigingen. Met Rabo ClubSupport. En het mooie is, onze leden hebben er invloed op. Verenigingen en stichtingen kiezen een mooi doel, en voeren hier campagne voor om veel stemmen te winnen. En dat is belangrijk, want elke stem is geld waard. Geld om zonnepanelen op het clubhuis te leggen. Het aanbod in de kantine wat gevarieerder te maken. Of het aantal sportvelden uit te breiden.

Meer over Rabo ClubSupport lees je op Rabobank.nl/clubsupport. Voor de voorwaarden voor deelname klik op de button hieronder.

Voldoet jouw vereniging of stichting aan de voorwaarden maar hebben jullie geen uitnodiging om deel te nemen ontvangen? Stuur dan een mail naar communicatie.wm@rabobank.nl.

Voorwaarden Rabo Clubsupport

12-6-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn