Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Zuid-Limburg West. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Zuid-Limburg West vertegenwoordigt de leden in de Westelijke Mijnstreek en in Maastricht en omstreken. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Contact de ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij Zuid-Limburg West. Hierin vindt u:

  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen
  • financieel nieuws

Blader online door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Bij Bijzonder eet je standaard anders!

Bij Bijzonder koken ze met een groot hart voor puur en liefdevol eten! Ze gebruiken biologische producten uit de buurt, maken kunstwerkjes van kleurrijke groenten en geven speciale aandacht aan vlees en vis. Alles is huisgemaakt. Van (glutenvrije) brood tot aan de ovengebakken zoete aardappel lasagne of het goed ~ gevulde gehaktbrood. Je vindt Bijzonder op het fijne plekje onder aan de Sint Pietersberg in Maastricht waar je binnen of juist op het sfeervolle terras, geniet van de rust. Tegen inlevering van deze bon, smul je op woensdagen donderdagavond van het verrassingsmenu voor € 22,50. Geldig tot 1 januari 2020.

Bijzonder, Luikerweg 33, 6212 ET Maastricht.

Bij Bijzonder eet je standaard anders!

Meer informatie?

Pak de handschoen op

Graag laten we je ervaren hoe leuk golfen op Het Rijk is en daarom bieden wij je een gratis kennismakingsles aan. In een klein groepje volg je een golfles van 80 minuten bij een van de ervaren golfprofessionals van Golfschool Het Rijk. Na de les bieden wij je een kopje koffie aan in het clubhuis. Schrijf je nu in: Golfbaan Het Rijk van Margraten: 043-3569999, of per mail: shop@golfbaanhetrijkvanmargraten.nl

Pak de handschoen op

Inschrijven of meer informatie?

Geniet van ons 'high beer' arrangement

The best beers are the ones we drink with friends! Kies 3 heerlijke speciaal bieren per persoon en geniet van een heerlijke bierplank to share en je kiest je eigen bier. We hebben bij Stadscafé een assortiment van 100 bieren. Dit arrangement is mogelijk vanaf 2 personen voor € 16,50 ipv € 19,50 tot 1 oktober 2019, tegen inlevering van deze bon.

Stadscafé Valkenburg, Grotestraat Centrum 21 Valkenburg aan de Geul.

Geniet van ons 'high beer' arrangement

Hendriks Bloemen vernieuwd

Hendriks Bloemen is in de loop der jaren getransformeerd van een bloemen discounter naar een veelzijdige bloemenzaak met een hoog verrassingsgehalte met 16 filialen in Zuid- Limburg. Onder de merknaam ‘HENDRIKS EIGENTIJDS THUIS’ hebben Marion en Ton Hendriks onlangs op de Schiffelerstraat in Brunssum een pilotstore geopend. Dit concept voegt meer gevoel, beleving en inspiratie toe, ze willen hun klanten laten ontdekken hoe je met de producten van je huis een thuis kunt maken. Het ombouwen van alle overige winkels zal naar verwachting 2,5 jaar in beslag nemen. Leden ontvangen tegen inlevering van deze bon een korting van € 5,- op hun aankoop, bij een minimale besteding van € 15,-. Deze actie is geldig t/m 1 augustus 2019, bonnen kunnen in alle filialen worden ingeleverd.

Hendriks Bloemen vernieuwd

Meer informatie of een filiaal zoeken?

Zin om eens lekker te gaan ontbijten?

Junn's coffee is een knusse koffiezaak in het hartje van Elsloo. Begin je dag met een heerlijk ontbijtje in deze gezellig zaak. Leden ontvangen bij inlevering van deze bon 2 ontbijtjes naar keuze voor € 10,-. Je hebt de keuze uit 3 verschillende ontbijtjes. Graag 1 dag van tevoren reserveren via 046 423 37 97. Geldig van 9 juli t/m 16 augustus 2019. Ontbijt van dinsdag t/m zaterdag tot 11 uur.

Junn’s Coffee, Dorine Verschureplein 1 Elsloo.

Zin om eens lekker te gaan ontbijten?

De perfecte bril of zonnebril?

Ben je op zoek naar de perfecte bril, contactlenzen of hoortoestel? Er is veel keuze uit een grote collectie trendy brillen, van exclusieve merken. Patricia en Henk van Martens & Mathot ontvangen je graag in hun winkel! Tegen inlevering van deze bon ontvang je t/m 31 aug. 2019 10% voordeel op een zonnebril of zonnebril op sterkte!

Martens & Mathot, Plankstraat 9, 6211 GA Maastricht. Tel. 043-3213426.

De perfecte bril of zonnebril?

Nieuw in Meerssen: Preuf - Bistro & Bar

Preuf - Bistro & Bar is een nieuwe horecagelegenheid op de Markt in Meerssen. Met de modern-bruine inrichting, en uitgebreide eet/drank kaart is er voor ieder wat wils. Wij zijn 7 dagen per week open voor lunch, diner, of een gezellige borrel. Bij inlevering van deze bon krijg je, tot 30-9-2019, 15% korting op een lunch of diner. Preuf - Bistro & Bar, Markt 24 Meerssen, 0437859854.

Nieuw in Meerssen: Preuf - Bistro & Bar

SoDelicious all day

In de vroege ochtend als de stad ontwaakt, de geur van versgebakken brood, een ontbijtje van de plank, het eerste delicious moment van de dag. Kies jouw moment of momenten gedurende de dag. Koffie met gebak, een uitgebreide lunch of een sandwich tussen de bedrijven door, een borrel met bites om de dag te vieren, lekkers uit de bakkerij, een complete maaltijd mee naar huis of een gezellige avond in ons restaurant. Delicious all day, dat is ons idee…

Bij inlevering van deze bon ontvang je bij een diner een gratis aperitief van het huis. Deze aanbieding is geldig tot en met 30 augustus 2019.

SoDelicious, Stationsstraat 21-23 Maastricht. Telefoon 043 325 20 35.

SoDelicious all day

Meer informatie?

Borrelen met Alex

Gezellig, smaakvol en midden in het bruisende stadsdeel Wyck: Alex Maastricht. Dagelijks tussen 8.00 en 21.30 uur serveert Alex ontbijt, lunch en diner. Even bijkletsen met een lekkere cappuccino, borrelen met een mooi glas wijn of het weekend starten met een speciaal biertje? Kom binnen en voel je welkom! Dichtbij het station, dichtbij die net-even-andere winkelstraten van Maastricht én met een zalig terras (één van de best kept secrets van Maastricht) aan de Alexander Battalaan. Speciaal voor klanten van de Rabobank hebben we iets leuks. Tegen inlevering van deze bon ontvang je gratis een goed gevulde borrelplank voor 2 personen. Snel een keer afspreken dus, bij Alex! Stationstraat 17A, Maastricht.

Borrelen met Alex

Meer informatie?

Dineren In Den Ouden Vogelstruys

Brasserie In Den Ouden Vogelstruys is een klassiek Frans restaurant. Een laagdrempelige eetgelegenheid op het Vrijthof in Maastricht. Het restaurant is een recente uitbreiding van het bekende Café In Den Ouden Vogelstruys. U mag er hetzelfde enthousiasme en de vakbekwaamheid verwachten die u ook in het café aantreft. Tegen inlevering van deze bon kunt u genieten van een driegangenmenu voor € 24,50 (normale prijs € 29,50), excl. drankjes. Deze aanbieding is geldig tot 1 juli en van maandag t/m donderdag. Gelieve vooraf te reserveren en deze bon op voorhand te tonen. Vrijthof 14 Maastricht.

14e Dineren In Den Ouden Vogelstruys

Meer informatie of reserveren?

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven