Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Zuid-Limburg West. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Zuid-Limburg West vertegenwoordigt de leden in de Westelijke Mijnstreek en in Maastricht en omstreken. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Contact de ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij Zuid-Limburg West. Hierin vindt u:

  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen
  • financieel nieuws

Blader online door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Borrelen met Alex

Gezellig, smaakvol en midden in het bruisende stadsdeel Wyck: Alex Maastricht. Dagelijks tussen 8.00 en 21.30 uur serveert Alex ontbijt, lunch en diner. Even bijkletsen met een lekkere cappuccino, borrelen met een mooi glas wijn of het weekend starten met een speciaal biertje? Kom binnen en voel je welkom! Dichtbij het station, dichtbij die net-even-andere winkelstraten van Maastricht én met een zalig terras (één van de best kept secrets van Maastricht) aan de Alexander Battalaan. Speciaal voor klanten van de Rabobank hebben we iets leuks. Tegen inlevering van deze bon ontvang je gratis een goed gevulde borrelplank voor 2 personen. Snel een keer afspreken dus, bij Alex! Stationstraat 17A, Maastricht.

Borrelen met Alex

Meer informatie?

Dineren In Den Ouden Vogelstruys

Brasserie In Den Ouden Vogelstruys is een klassiek Frans restaurant. Een laagdrempelige eetgelegenheid op het Vrijthof in Maastricht. Het restaurant is een recente uitbreiding van het bekende Café In Den Ouden Vogelstruys. U mag er hetzelfde enthousiasme en de vakbekwaamheid verwachten die u ook in het café aantreft. Tegen inlevering van deze bon kunt u genieten van een driegangenmenu voor € 24,50 (normale prijs € 29,50), excl. drankjes. Deze aanbieding is geldig tot 1 juli en van maandag t/m donderdag. Gelieve vooraf te reserveren en deze bon op voorhand te tonen. Vrijthof 14 Maastricht.

14e Dineren In Den Ouden Vogelstruys

Meer informatie of reserveren?

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven