Rabobank Zuidwest-Brabant

Een aandeel in Zuidwest-Brabant

Actief in jouw omgeving, samen met onze leden en klanten. Dat is de Rabobank. Hier vind je praktische informatie over onze dienstverlening en maak je kennis met onze lokale activiteiten.

Meer over Rabobank Zuidwest-Brabant

Activiteiten

Datum Activiteit Details
Iedere dinsdag Hypotheek Inloopspreekuur Op verschillende locaties
Lees meer
Dinsdag 22 oktober Workshops online bankieren Online je bankzaken regelen, is niet voor iedereen even makkelijk. Daarom organiseren we gratis workshops online bankieren. Dinsdag 8 oktober ben je welkom op onze kantoren in Bergen op Zoom en Roosendaal. Op dinsdag 22 oktober organiseren we nog een workshop op kantoor in Roosendaal en 24 oktober in Bergen op Zoom. Tijden worden in overleg met je bepaald. 
Aanmelden
Donderdag 24 oktober Workshops online bankieren Online je bankzaken regelen, is niet voor iedereen even makkelijk. Daarom organiseren we gratis workshops online bankieren. Dinsdag 8 oktober ben je welkom op onze kantoren in Bergen op Zoom en Roosendaal. Op dinsdag 22 oktober organiseren we nog een workshop op kantoor in Roosendaal en 24 oktober in Bergen op Zoom. Tijden worden in overleg met je bepaald. 
Aanmelden
Donderdag 14 november Workshop Bereik meer met je geld In 1,5 uur leggen we je uit wat de mogelijkheden zijn om je toekomstige dromen waar te kunnen maken. We laten je zien hoe je een mooi bedrag kunt opbouwen en helpen je om een financieel goede keuze te maken.
Lees meer  

Leden denken mee

De Rabobank is een coöperatie. We hebben geen aandeelhouders, maar leden. Dat maakt ons anders dan andere banken. Als lid denk je met ons mee. Over ons beleid en over het besteden van onze winst bijvoorbeeld.

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven