Coöperatieavonden 2018

groep mensen op het podium

Dit jaar zijn de Coöperatieavonden verrassend smaakvol met een culinair en muzikaal menu. Daarbij staat elke gang garant voor een bijzonder optreden. Op 3 april organiseren wij een Coöperatieavond in De Maagd te Bergen op Zoom en op 4 april in De Kring te Roosendaal. Beide voorstellingen beginnen om 20:00 uur.

Het voor- en nagerecht bestaat uit lokaal talent. Zij krijgen de kans om zich te presenteren voor een groot publiek. Zang, dans, toneel of andere podiumkunsten, alles kan en mag tijdens de Coöperatieavonden! 

Maar niet alleen lokaal talent wordt een podium geboden. Helemaal in lijn met Rabobank's maatschappelijke thema 'Banking for Food' komt Sándor Schiferli je die avond vertellen over zijn passie voor lekker, puur, eerlijk, maar vooral lokaal eten. Als promotor van de Slow Food beweging weet hij daar alles van en sluit hij helemaal aan bij het actuele thema: duurzaam voedsel. Ook Kees Palinckx en Peter Kesseler - twee lokale koks uit het werkgebied van Rabobank Zuidwest-Brabant - verrassen je met een bijzondere twist tijdens dit programma.

Leden van Rabobank Zuidwest-Brabant kunnen een van de avonden gratis bezoeken. Kaarten zijn verkrijgbaar via De Maagd en De Kring. Om kaarten te bestellen heeft u de code nodig, welke gecommuniceerd is op pagina 36 van ons ledenmagazine Dichterbij editie winter 2017. Voor vragen over de bestelling van de kaarten kunt u terecht bij de theaters. 

Graag ontmoeten wij u op 3 of 4 april!

9-3-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn