Coöperatieavonden 2018

groep mensen op het podium

De coöperatieavonden worden in 2018 georganiseerd op 3 en 4 april. Op 3 april in De Maagd te Bergen op Zoom en op 4 april in De Kring te Roosendaal. Beide voorstellingen beginnen om 20:00 uur. Het thema van deze avonden is Verrassend smaakvol met een muzikaal menu. 

Heeft u altijd al op een groot podium willen staan om uw talenten met anderen te delen? Heeft u een dijk van een stem, kunt u waanzinnig dansen of bent u een echt podiumbeest binnen welke kunstdiscipline dan ook? Dan nodigen wij u graag uit om u uiterlijk 31 januari 2018 aan te melden met uw motivatie via communicatie.zwb@rabobank.nl. Wie weet benaderen we u dan om een optreden te verzorgen. 

Aanmelden

Leden van Rabobank Zuidwest-Brabant kunnen een van de avonden gratis bezoeken. Kaarten zijn verkrijgbaar via De Maagd en De Kring. Om kaarten te bestellen heeft u de code nodig, welke gecommuniceerd is op pagina 36 van ons ledenmagazine Dichterbij editie winter 2017. Voor vragen over de bestelling van de kaarten kunt u terecht bij de theaters.

3 april in De Maagd

4 april in de Kring

8-12-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn