Kantoor Bergen op Zoom vanaf 29 juni weer geopend

Rabobank Bergen op Zoom

Gezondheid en veiligheid blijven voorop staan. Voor uzelf, maar uiteraard ook voor onze medewerkers. Wij voelen de verantwoordelijkheid om samen met u de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en volgen daarin de richtlijnen van het RIVM. Om die reden hielden wij tot op heden in ons werkgebied alleen locatie Roosendaal open voor dringende zaken.

Kantoor Bergen op Zoom vanaf maandag 29 juni weer geopend

Nu er vanuit de overheid enige versoepeling wordt gegeven, zijn we blij u te informeren dat vanaf maandag 29 juni ook ons bankkantoor in Bergen op Zoom weer geopend zal zijn. U kunt op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur met uw vragen terecht bij onze medewerkers in de bankhal en tevens gebruikmaken van de automaten binnen. Uiteraard nemen we daarbij de nodige voorzorgsmaatregelen in acht. Wij vragen u zich te houden aan deze maatregelen wanneer u het kantoor bezoekt. De inloopavond op dinsdag komt tot nadere berichtgeving te vervallen.
Onze kantoren in Hoogerheide en Steenbergen blijven vooralsnog gesloten. Door het openen van ons kantoor aan de Jacob Obrechtlaan in Bergen op Zoom hopen we u enige verlichting te geven in reistijd en moeite om ons te bezoeken.

Online is veel mogelijk

Daarnaast kunt u veel bankzaken eenvoudig zelf regelen via online bankieren. Zo heeft u waar en wanneer u maar wilt inzicht in uw bankzaken. U kunt onder andere zelf uw betaalpas (de)blokkeren, rekeningen openen of opzeggen, transacties of afschriften downladen en veilig en eenvoudig geld overboeken via mobiel, tablet of computer. Ook als uw persoonlijke situatie verandert, zoals bij een verhuizing of als u gaat samenwonen, kunt u in de online omgeving uw gegevens aanpassen.
Voor adviesgesprekken, zoals het regelen van uw hypotheek of andere adviesvragen, behoort een videogesprek tot de mogelijkheden. Deze kunt u online inplannen. Natuurlijk kunt u ons ook gewoon bellen: 088 - 72 26 600 voor particulieren en 088 - 72 26 666 voor bedrijven

Bergen op Zoom, 28-6-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn