Ledenraadslid: iets voor u?

Ledenraadsleden

Ledenraad: Meedenken en meepraten over uiteenlopende thema’s die spelen binnen de bank. Of over onze rol in de samenleving.

Bent u lid van onze bank?

Een ledenraadslid oefent invloed uit op de koers van onze bank. Ook dit jaar zijn er weer vacatures. Bent u lid van onze bank? Dan kunt u vanuit de ledenraad alle leden vertegenwoordigen in de bijeenkomsten met onze directie.

Actieve rol

Op deze website vindt u ook een overzicht van de huidige ledenraadsleden. We streven naar voldoende diversiteit en doorstroom. Verder vinden we het belangrijk dat leden betrokken zijn bij de Rabobank, actief deelnemen aan vergaderingen en een positieve bijdrage leveren aan de positie en rol van de bank. Uw signaleringsrol in uw netwerken speelt daarbij een grote rol.

Aanmelden

Interesse? Bekijk dan hier de profielschets en vul bijgaand sollicitatieformulier in. Let op: kies niet voor de knop ‘Verzenden’ onderaan dit formulier, maar sla dit formulier eerst voor uzelf op als pdf-bestand. Mail dit bestand vervolgens voor 31 augustus a.s. naar: ledenraad.zwb@rabobank.nl.

Profielschets (PDF)

Sollicitatieformulier (PDF)

Roosendaal, 29-6-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn