Rabo ClubSupport 2020 van start

winst voor voetbalteam

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar sterker maken. Rabobank gelooft in de kracht van clubs. Daarom investeren we met Rabo ClubSupport, nu meer dan ooit, in lokale clubs en verenigingen.

Duurzaam versterken

Dit jaar stelt Rabobank Zuidwest-Brabant € 150.000 van haar winst beschikbaar voor Rabo ClubSupport. Onze leden bepalen hoe de winst over de clubs verdeeld wordt. En jouw club kan natuurlijk ook meedoen! Voor welk mooi doel gaan jullie de winst pakken? Aanschaf van nieuw trainingsmateriaal, zonnepanelen op het clubhuis, nieuwe instrumenten of uitbreiding van de speelvelden. Wat jullie doel ook wordt, beschrijf bij het inschrijven duidelijk wat jullie willen realiseren met de steun van Rabo ClubSupport. Om veel stemmen te winnen, helpt het als jullie een concreet doel hebben dat de vereniging, de leden of de buurt versterkt.

Inschrijfperiode

Verenigingen en stichtingen die voldoen aan de voorwaarden ontvangen een mail of post met unieke aanmeldcode. Ga naar www.rabo-clubsupport.nl en gebruik de code die je hebt ontvangen om jouw club in te schrijven. Inschrijven kan vanaf 31 augustus en uiterlijk op 30 september. Wacht dus niet te lang! Na inschrijving ontvang je verdere informatie.

Schrijf hier jouw vereniging/stichting in voor Rabo ClubSupport 2020

Stemperiode

Leden (vanaf 12 jaar) van Rabobank Zuidwest-Brabant kunnen van 5 tot en met 25 oktober hun stem uitbrengen op de clubs uit de gemeenten Bergen op Zoom, Roosendaal, Steenbergen, Woensdrecht en de plaats Zegge, die zij een warm hart toedragen. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te groter de bijdrage die de club ontvangt. Dit jaar kunnen leden voor het eerst ook stemmen via de Rabo App. In november wordt de uitslag bekend gemaakt en worden de cheques uitgereikt aan de deelnemende verenigingen en stichtingen.

Alle informatie over Rabo ClubSupport lees je op rabo-clubsupport.nl

Roosendaal, 3-9-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn