Rabobank Zuidwest-Brabant tekent FIT! akkoord gemeente Roosendaal

Rabobank Zuidwest-Brabant tekent FIT! akkoord gemeente Roosendaal

In week 28 hebben 31 organisaties een handtekening gezet onder het Roosendaalse FIT! akkoord. Rabobank Zuidwest-Brabant is een van deze partners. Bijzonder leuk dat we met elkaar kunnen en willen samenwerken aan gezonde inwoners van de gemeente Roosendaal.

Wat kan de Rabobank betekenen?

Als bank zijn we al een tijdje bezig met een gezonde werkvloer (denk aan: rookvrij, gezonde kantine, beschikbaar stellen van fruit aan onze medewerkers, lunchwandelingen/overleggen, inzet van vitality boosters, MVO fietsen voor klantbezoeken). Zo proberen we een gezonde leefstijl te bevorderen bij onze medewerkers. Daarnaast pakken we ook onze maatschappelijke rol om een boost te geven aan de vitaliteit van inwoners binnen de gemeente. Denk aan bijdragen die we als Rabobank beschikbaar stellen vanuit onze fondsen zoals Coöperatiefonds en Rabo ClubSupport om projecten gericht op het bevorderen van de vitaliteit een warm hart toe te dragen.

Meer informatie over Coöperatiefonds en Rabo ClubSupport

Growing a better world together

We gaan onze kennis en ervaringen delen met andere werkgevers binnen Roosendaal, maar ook ideeën op doen, waar wij als bank weer mee aan de slag kunnen, want samen bereik je meer dan alleen.

Doe ook mee

Graag roepen we andere organisaties en inwoners op om de gemeente Roosendaal fitter te maken. Geïnteresseerd, aanmelden of informatie opvragen? Dat kan via fit@roosendaal.nl

14-7-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn