Regioscan West-Brabant West

Je hoeft maar om je heen te kijken om het te zien: de prachtige natuur en rijke historie. Tegelijkertijd kent de regio meer dan genoeg uitdagingen, zoals het achterblijven van de woningvoorraad, ontgroening en dubbele vergrijzing. Deze en andere trends zijn haarscherp geanalyseerd in de Regioscan van de Rabobank. West-Brabant West staat voor toekomstbepalende keuzes.

Gezamenlijke amibitie en agenda

Tijdens een interactieve online bijeenkomst van Samen Stadje Sterker, Rabobank Zuidwest-Brabant, gemeente Bergen op Zoom en gemeente Roosendaal op 24 november 2020, bespreken we samen met ondernemers, organisaties en overheid de kansen en uitdagingen die de scan blootlegt. Aan ons de keuze: willen wij een regio worden met duurzame economische groei en transformatie naar een nieuwe basis voor dynamiek en vitaliteit? Of een regio met minder dynamiek en een meer perifeer karakter waar het prettig wonen en leven is? Vanuit een gezamenlijke ambitie en agenda willen we werken aan een sociaal-economisch vitalere regio.

Meer informatie

Benieuwd naar de Regioscan? Deze delen we graag met iedereen die interesse heeft. Meer weten? Neem gerust contact met ons op via communicatie.zwb@rabobank.nl.  

Stuur direct een mail

Lees hier de regioscan

Contact

Ma-vr: 8.00-18.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven