R.M.H.C. de Pelikaan wint eigen Clubtribune tijdens het EK hockey!

Clubtribune R.M.H.C. de Pelikaan

De leden van R.M.H.C. de Pelikaan beleven de Rabo EuroHockey Championships 2017 op een wel heel bijzondere manier. Door mee te doen aan een speciale actie van sponsor Rabobank won de club een eigen tribune in het Wagener Stadion tijdens het EK hockey. Ze zien in augustus van dichtbij hoe de Nederlandse heren en dames strijden om de Europese titels.

Win jouw clubtribune

Om kans te maken op deze unieke tribune stuurden hockeyclubs activiteiten in waarmee ze iets voor anderen in de buurt betekenen. In het geval van R.M.H.C. de Pelikaan zijn er meerdere projecten aangeleverd waarbij de maatschappelijke betrokkenheid binnen de Roosendaalse samenleving duidelijk wordt. Zo laten ze kinderen d.m.v. Sjors Sportief via proeftrainingen kennis maken met de hockeysport. Ze bieden ouderen met Fithockey de mogelijkheid om te blijven bewegen en actief te zijn. Stellen het clubhuis ter beschikking voor de uitreiking van de Rabobank Clubkas Campagne en voor kinderen die niet de financiële middelen hebben om te hockeyen wordt er samen gewerkt met Stichting Paul.

Film R.M.H.C. de Pelikaan

Aandeel in elkaar

Rabobank is overtuigd van de belangrijke rol die verengingen spelen in Nederland. Ze maken de samenleving sterker en zorgen voor sociale samenhang. Daarom ondersteunt Rabobank allerlei initiatieven die de buurt versterken en anderen de kans geven om mee te doen.

Roosendaal, 17-7-2017

Deel via TwitterDeel op FacebookDeel op Google+Deel op LinkedInDoorsturen via GmailDoorsturen via HotmailDoorsturen via e-mail