Seniorenmiddag woensdag 27 september

Seniorenmiddag

Vrij zeker en veilig wonen. Ook als je ouder wordt. Nederland vergrijst. We willen en moeten langer thuis blijven wonen. Zolang je zelfstandig kunt blijven wonen, wil je je vrij, zeker en veilig voelen in je eigen huis. Wonen zonder zorgen.

ikwoonleefzorg

Een sportieve, gezellige en informatieve middag

Speciaal voor senioren organiseren wij op woensdag 27 september 2017 van 13.00 tot 16.00 uur een sportieve, gezellige en informatieve middag in de Geerhoek te Wouw. In het kader van fit en vitaal starten we de middag actief met Sandra Vos, Sport- en bewegingsdocent. Gevolgd door een hightea en een presentatie over de financiële mogelijkheden rondom wonen en senioren. Er wordt stil gestaan bij het thema 'langer zelfstandig wonen'. Daarnaast worden de mogelijkheden besproken met betrekking tot het benutten van de overwaarde in uw woning.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen met uw naam en het aantal personen naar FinancieelAdvies.zwb@rabobank.nl. Daarna ontvangt u van ons een e-mail met daarin de bevestiging van uw aanmelding en aanvullende informatie voor deze middag. Reageer snel, want vol=vol.

FinancieelAdvies.zwb@rabobank.nl

Roosendaal, 1-8-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn