Sluiting kantoor Hoogerheide

U kunt veel bankzaken online regelen.

De wensen van onze klanten zijn in de loop van de tijd veranderd. Men regelt bankzaken steeds vaker online zoals met de Rabo App. Deze ontwikkeling is versneld door de coronacrisis. Dit alles leidt ertoe dat steeds minder mensen een bankkantoor bezoeken. Daarom is er besloten dat het kantoor aan het Ouwe Raedthuysplein 24 in Hoogerheide gesloten blijft. Sinds maart 2020 was dit kantoor al gesloten wegens de coronamaatregelen.

We blijven dichtbij

Ondanks deze verandering blijven we als lokale bank dichtbij. U kunt ons immers bereiken via telefoon, videogesprekken, chat, internet en de Rabo App. Gemakkelijk en snel regelt u uw bankzaken waar en wanneer het u uitkomt en op de manier die het beste bij u past. Wilt u ons toch persoonlijk bezoeken en lukt het u niet om naar een vestiging te komen? Dan komen medewerkers van onze bank bij u langs voor advies op maat, bijvoorbeeld bij het aanvragen van een hypotheek of hulp bij internetbankieren. Uiteraard is dit laatste tijdens de coronamaatregelen beperkt mogelijk.

Geldmaat

De geldautomaten van de Rabobank en die van andere banken maken plaats voor de gele automaten van Geldmaat. De automaten van Geldmaat worden gelijkmatiger over Nederland verspreid, zodat iedereen gemakkelijk gebruik kan maken van opname- en stortmogelijkheden.

Ook de pinbox op het Ouwe Raedthuysplein gaat op termijn over naar Geldmaat. Deze blijft op de huidige locatie op het Ouwe Raedthuysplein. Vanuit Geldmaat zijn er onlangs twee automaten geplaatst in Hoogerheide waar u tevens biljetten kunt storten. Alle locaties en openingstijden van automaten van Geldmaat vindt u op locatiewijzer.geldmaat.nl.

Contact met uw bank

Heeft u nog een vraag? Wij zijn voor vragen van particuliere klanten bereikbaar via chat, telefoon 088 - 72 26 600 en mail: particulieren.zwb@rabobank.nl.

Zakelijke klanten nemen contact op via chat, telefoon 088 - 72 26 666 en mail: bedrijven.zwb@rabobank.nl. Op doordeweekse dagen helpen we u graag van 08.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.30 uur.

Indien u toch persoonlijk contact wilt hebben kunt u gedurende de coronacrisis beperkt terecht op het kantoor in Roosendaal. Kijk voordat u het kantoor bezoekt op onze website rabo.nl/zwb voor de actuele openingstijden. En ontdek ook zeker het gemak van de videogesprekken met onze adviseurs.

Bergen op Zoom, 25-1-2021

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn