Sluiting kantoor Steenbergen

U kunt veel bankzaken online regelen.

De wensen van onze klanten zijn in de loop van de tijd veranderd. Men regelt bankzaken steeds vaker online zoals met de Rabo App. Deze ontwikkeling is versneld door de coronacrisis. Dit alles leidt ertoe dat steeds minder mensen een bankkantoor bezoeken. Daarom is er besloten dat het kantoor aan de Fabrieksdijk 6 in Steenbergen gesloten blijft. Sinds maart 2020 was dit kantoor al gesloten wegens de coronamaatregelen.

We blijven dichtbij

Ondanks deze verandering blijven we als lokale bank dichtbij. U kunt ons immers bereiken via telefoon, videogesprekken, chat, internet en de Rabo App. Gemakkelijk en snel regelt u uw bankzaken waar en wanneer het u uitkomt en op de manier die het beste bij u past. Wilt u ons toch persoonlijk bezoeken en lukt het u niet om naar een vestiging te komen? Dan komen medewerkers van onze bank bij u thuis langs voor advies op maat, bijvoorbeeld bij het aanvragen van een hypotheek of hulp bij internetbankieren. Uiteraard is dit laatste tijdens de coronamaatregelen beperkt mogelijk. Zodra deze versoepeld worden, komen er ook twee contactochtenden in Steenbergen waarop u, op afspraak, uw bankzaken kunt regelen. De ruimte van Vraagwijzer wordt hiervoor beschikbaar gesteld door de gemeente Steenbergen en is gevestigd in hetzelfde pand aan de Fabrieksdijk. Als we hierover meer informatie hebben wordt u op de hoogte gebracht.

Geldmaat

De geldautomaten van de Rabobank en die van andere banken maken plaats voor de gele automaten van Geldmaat. De automaten van Geldmaat worden gelijkmatiger over Nederland verspreid, zodat iedereen gemakkelijk gebruik kan maken van opname- en stortmogelijkheden. In Steenbergen zijn diverse automaten waar u biljetten kunt opnemen en storten. En het opnemen van muntrollen blijft beschikbaar, net zoals het afstorten van sealbags voor ondernemers. Alle locaties en openingstijden van automaten van Geldmaat vindt u op locatiewijzer.geldmaat.nl.

locatiewijzer.geldmaat.nl

Contact met uw bank

Heeft u nog een vraag? Wij zijn voor vragen van particuliere klanten bereikbaar via chat, telefoon 088 - 72 26 600 en mail: particulieren.zwb@rabobank.nl.

Zakelijke klanten nemen contact op via chat, telefoon 088 - 72 26 666 en mail: bedrijven.zwb@rabobank.nl. Op doordeweekse dagen helpen we u graag van 08.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.30 uur.

Indien u ons toch wilt bezoeken, kunt u gedurende de coronamaatregelen beperkt terecht op het kantoor in Roosendaal. Kijk voordat u het kantoor bezoekt op onze website rabo.nl/zwb voor de actuele openingstijden. En ontdek ook zeker het gemak van de videogesprekken met onze adviseurs.

rabo.nl/zwb

Bergen op Zoom, 7-4-2021

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn