Uitreiking Rabobank Startersprijs 2018

Olcay

Woensdagavond 20 juni 2018 vanaf 19.00 uur is de uitreiking van de Rabobank West-Brabantse Startersprijs 2018 in Roosendaal.  Tijdens de uitreiking worden de acht genomineerden gepresenteerd. Een deskundige jury bepaalt de winnaar voor de gemeenten Bergen op Zoom, Roosendaal, Steenbergen en Woensdrecht en de winnaar van de Rabobank West-Brabantse Startersprijs 2018. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Keynotespeaker Olcay Gulsen

Ondernemerschap staat deze avond centraal. Met onder andere keynotespeaker Olcay Gulsen. Op eigen kracht zette zij een internationaal modemerk op dat werd gedragen door sterren als Kim Kardashian en Victoria Beckham. Ze vertelt over haar bijzondere carrière. Hoe ze van Waalwijks meisje uit een problematisch gastarbeidersgezin met humor, charme, maar vooral door een ijzersterke drive en doorzettingsvermogen haar dromen najoeg.

Deze Rabobank West-Brabantse Startersprijs is een initiatief van de Rabobank en de StartersCentra West-Brabant. Hiermee spreken ze hun waardering uit voor wat deze ondernemers hebben bereikt en het lef dat zij hebben getoond.

U kunt zich voor deze avond aanmelden op www.starterscentrawestbrabant.nl.

www.starterscentrawestbrabant.nl

30-5-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn