Uitslag Rabobank Clubkas Campagne 2018

Kern Woensdrecht

Donderdag 19 april was voor veel verenigingen en stichtingen een spannende dag. Ze waren uitgenodigd aanwezig te zijn bij de uitreiking van de Rabobank Clubkas Campagne 2018. Tijdens deze avond werd de uitslag van de vijfde editie van deze Rabobank Clubkas Campagne door de marktteamleden gepresenteerd. Marktteamleden zijn medewerkers van de lokale bank, die bekend zijn in het gebied doordat ze er werken en vaak ook wonen.

Vertrouwd en dichtbij

De uitreiking vond om 19 uur plaats op vijf verschillende locaties binnen het werkgebied van onze bank, namelijk Mixed Hockey Club Tempo te Bergen op Zoom, RKVV METO te Hoogerheide, Tennisvereniging Steenbergen, Dorpshuis de Spil te Wouwse Plantage en R.M.H.C. de Pelikaan te Roosendaal. Zo blijven we als bank vertrouwd en dichtbij.

Top 10

De nummer 1, Avond4daagse THOR Roosendaal ontving de cheque a € 2.019,78 uit handen van directeur Particulieren en Private Banking Richard van Diest. Zij hebben 687 stemmen opgehaald onder de leden van Rabobank Zuidwest-Brabant. Op nummer twee is de Kleine Tour Steenbergen geëindigd. Zij hebben met 563 stemmen een cheque van € 1.655,22 in ontvangst mogen nemen en de derde plaats was dit jaar voor Heemkundekring De Vrijheijt van Rosendale met 502 stemmen, welke samen een bedrag van € 1.475,88 waard zijn. Binnen de top 10 zijn alle kernen, Bergen op Zoom, Roosendaal, Steenbergen, Woensdrecht en Wouw vertegenwoordigd, dus de stemmen zijn mooi verdeeld.

Allemaal winnaars

Tijdens deze vijfde editie van de Rabobank Clubkas Campagne werden door de leden van de Rabobank maar liefst 51.045 stemmen uitgebracht op de clubs die zij een warm hart toedragen. Hiermee kwam de bijdrage per stem afgerond op een bedrag van € 2,94. Alle 482 clubs zijn hiermee dus winnaars en ontvangen een mooi bedrag op de rekening.

Uitslag 2018 (PDF)

Bergen op Zoom, 23-4-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn