Woonproeverij 28 september

Michel de Zeeuw

Een avond vol woonideeën met inbreng van lokale ondernemingen. We geven antwoord op jouw vragen over wonen en hypotheken en je krijgt nuttige tips, gecombineerd met een heerlijke (wijn)proeverij. Ben je op zoek naar een nieuwe woning of heb je concrete verhuis-of verbouwplannen? Vaak blijft het bij dromen en wij helpen graag je droom werkelijkheid te laten worden.

Wat kun je verwachten?

* Makelaars; Bij het kopen of verkopen van een woning spelen verschillende factoren een rol, waar je rekening mee moet houden. Helmig Makelaardij en Ludo van der Eijken Makelaardij kennen deze factoren als geen ander en delen deze kennis graag met je.
* Interieuradvies; Doe bij Intratuin inspiratie op voor de inrichting van je (nieuwe) woning, of laat de styliste van Simpel en Puur je adviseren over het verkoopklaar maken van je woning.
* Gemeente; De gemeente kan je informeren over alles wat met (ver)bouwen en wonen te maken heeft. Denk daarbij aan vergunningen en het toelichten van nieuwbouwplannen.
* Tuininspiratie; Je huis is niet af zonder een sfeervolle tuin. Laat je inspireren en doe ideeën op door in gesprek te gaan met Roel de Dooij Tuinontwerp.
* Energieloket; Bij Het Energieloket kun je kennismaken met tal van duurzame oplossingen op het gebied van energieverbruik.
* Bouwkundige; VerstandvanTpand vertelt je alles over het belang van een bouwkundige keuring en wat daar allemaal bij komt kijken.
* Notaris; Wat staat er in de akte van levering? Wanneer ben je eigenaar van je nieuwe woning? Notaris de Breet geeft je graag antwoord op deze en vele andere vragen.
* Hypotheekadvies; De hypotheekadviseurs van Rabobank Zuidwest-Brabant beantwoorden graag je hypotheekvragen en kijken samen met jou naar wat je maximaal kunt lenen. Wil je inzicht? Neem dan een recente loonstrook mee.
* Verzekering; Interpolis laat zien welke verzekeringen er moeten worden afgesloten als je huizenbezitter bent. Verzekeren is niet de enige oplossing, met preventie laat Interpolis zien hoe de kans op schade makkelijk kan worden verkleind of voorkomen.

Michiel de Zeeuw

Een bevlogen interieurarchitect en verteller. Als interieurarchitect ontwerpt hij gepassioneerd eigenzinnige en sfeervolle interieurs, perfect afgestemd op de gebruiker. Daarnaast is hij de vaste interieurexpert van RTL Woonmagazine. Meld je snel aan voor één van zijn presentaties en maak kans op een speeddate met Michiel.

Locatie en tijd

Bezoek vrijblijvend de woonproeverij vanaf 19.00 uur tot 22.00 uur. Deze vindt plaats op ons kantoor aan de Jacob Obrechtlaan 1 te Bergen op Zoom.

Aanmelden

Wil je de presentatie van Michiel bijwonen meld je dan aan via FinancieelAdvies.zwb@rabobank.nl.

Bergen op Zoom, 1-8-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn