Workshop Mobiel Bankieren

Echtpaar winkelen

Uw saldo checken op internet, uw mobiel of tablet? Of geld overmaken met uw computer of via de app? Tegenwoordig kunt u bijna alles regelen via internet of met de Rabo Bankieren App. U heeft steeds een overzicht van uw bij- en afschrijvingen en kunt veilig en gemakkelijk een betaling doen. Maar u kunt ook bijvoorbeeld een nieuwe bankpas aanvragen of een reisverzekering regelen via internet of de app. Wilt u ook leren bankieren via internet en met de app? Neem dan deel aan de Workshop Mobiel Bankieren.

Wat houd de Workshop Mobiel Bankieren in?

Binnenkort organiseert Rabobank Zuidwest-Brabant Workshops Mobiel Bankieren. Medewerkers van onze bank, die goed bekend zijn met de tablet en de smartphone, laten u kennismaken met de mogelijkheden die de Rabo Bankieren App en Internetbankieren biedt. In een prettige leeromgeving, dicht bij huis, met toegankelijk lesmateriaal. 

De workshop is gratis en is afgestemd op de praktijk. U leert op eenvoudige wijze omgaan met het bankieren via tablet en smartphone. Na afloop bent u in staat uw financiële zaken via de app en internet te regelen.
Voorwaarden voor deelname aan de workshop:

  • U heeft een tablet of smartphone die verbinding kan maken met wifi.
  • U bent bekend met de werking van een tablet of smartphone

Datum en locatie Workshop

De Workshops vinden plaats op:

  • Dinsdagavond 20 juni vanaf 18.30 uur op het kantoor van de Rabobank te Bergen op Zoom, Jacob Obrechtlaan 1. 
  • Donderdagochtend 22 juni vanaf 09.30 uur op het kantoor van de Rabobank te Roosendaal, Laan van Limburg 2. 
  • Dinsdagmiddag 27 juni vanaf 13.30 uur op het kantoor van de Rabobank te Bergen op Zoom, Jacob Obrechtlaan 1.  

Vragen en/of aanmelden

Wilt u meer informatie? Neemt u dan telefonisch contact op via (0164) 56 25 00.
Wilt u zich aanmelden voor de Workshop? Stuur dan een e-mail naar particulieren.zwb@rabobank.nl waarin u aangeeft wanneer u wilt deelnemen en met hoeveel personen.

Bergen op Zoom, 7-4-2017

Deel via TwitterDeel op FacebookDeel op Google+Deel op LinkedInDoorsturen via GmailDoorsturen via HotmailDoorsturen via e-mail