Bankieren tijdens de feestdagen

14 november 2022 14:11

Tijdens de kerst en op nieuwjaarsdag zijn onze kantoren gesloten. Onze klantenservice (telefoon en chat) en het webcareteam zijn tijdens de feestdagen niet bereikbaar. We wensen je fijne feestdagen!

Afbeelding nieuwsbericht feestdagen 2022

Bereikbaarheid kantoren en klantenservice

Op kerstavond (zaterdag 24 december) en oudejaarsdag (zaterdag 31 december) zijn wij telefonisch en via onze chat bereikbaar tot 17.30 uur. Onze vestigingen zijn op zaterdag gesloten. Op 1e kerstdag (25 december), 2e kerstdag (26 december) en nieuwjaarsdag (1 januari) zijn wij gesloten.

Heb je toch een dringende vraag? In geval van nood kun je 24 uur per dag en 7 dagen in de week, contact opnemen met het alarmnummer +31 88 722 66 00. Ben je je betaalpas kwijt of wil je een (extra) rekening openen? Via de Rabo App kun je veel zelf regelen.

Betalingen rondom kerst en oud & nieuw

Dit jaar valt Kerstmis op zondag en maandag. Tijdens deze feestdagen zijn de verwerkingstijden van sommige Eurobetalingen en Euro-incasso opdrachten anders dan je van ons gewend bent. Wil je nog een Eurobetaling of Euro-incasso opdracht uitvoeren vóór kerst? Zorg dan dat je dit op tijd doet. Nieuwjaarsdag valt dit jaar op zondag en je overboeking of Euro-incasso opdracht heeft daarom dezelfde verwerkingstijd als in ieder ander weekend.

Particuliere klant? Lees meer over de verwerkingstijd van je betaling tijdens de feestdagen

Zakelijke klant? Bekijk hier de verwerkingstijden van je betalingen tijdens de feestdagen

Openingstijden geld- en stortautomaten

De actuele openingstijden van de geld- en stortautomaten van Geldmaat bekijk je via de Locatiewijzer. De drukte rondom de feestdagen kan invloed hebben op de beschikbaarheid van deze automaten. Geldmaat doet er alles aan om eventuele overlast tot een minimum te beperken.

Bekijk de Locatiewijzer van Geldmaat