20 Jaar korting op je hypotheek

Jong stel op zoek naar koophuis

Op 6 oktober is het de NVM Open Huizen Dag. Ben je op zoek naar een koophuis of heb je al een woning op het oog? Profiteer nu van een extra scherpe hypotheekrente. Het aanbod geldt alleen voor een hypotheek met een rentevaste periode van 20 jaar.

Goed voorbereid op huizenjacht

Een goede voorbereiding helpt bij het maken van de beste keus voor je eerste of volgende koopwoning. En die voorbereiding kun je zelf gemakkelijk online starten bij de Rabobank. De Rabobank heeft de beste online oriëntatie voor een hypotheek (WUA april 2018). Met onze handige online rekenhulp maak je eenvoudig een hypotheekberekening. Vul je het Rabobank Hypotheekdossier volledig in, dan krijg je direct een eerlijk beeld van jouw toekomstige hypotheek en maandlasten.

Vrijblijvend oriëntatiegesprek

De hoogte van de maandlasten hangt af van de hypotheekvorm, de rentevaste periode en de bijbehorende rente. Een adviseur van de Rabobank kan je helpen om het Rabobank Hypotheekdossier verder in te vullen om te kijken wat jouw mogelijkheden zijn. Ook bij jou in de buurt zijn we regelmatig extra open. Handig als je wilt weten of het aanbod ook iets voor jou kan zijn.

Start je voorbereiding

Bekijk de actievoorwaarden (PDF)

Utrecht, 3-9-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn