Roze tulpen

Bereikbaarheid met Hemelvaart en Pinksteren

Op Hemelvaartsdag (donderdag 30 mei) en op Tweede Pinksterdag (maandag 10 juni) zijn veel van onze kantoren gesloten. Bezoek de website van jouw Rabobank voor actuele openingstijden. Onze Klantenservice (telefonie en chat) en het Webcareteam zijn op deze dagen niet aanwezig. Betalingen worden deze dagen direct verwerkt.

Bereikbaarheid kantoren & klantenservice

Heb je toch een vraag? Dan kun je in geval van nood, 24 uur, 7 dagen in de week, contact opnemen met Rabo Interhelp. Ben je je bankpas kwijt of wil een verzekering openen? Via de Rabo Bankieren App kun je al veel zelf regelen. En wil je met je vrienden de rekening delen op Pinkpop? Met een Rabo Betaalverzoek in jouw Rabo Bankieren App regel je het snel en veilig. 

Betalingsverkeer tijdens Hemelvaart en Pinksteren

Betaalopdrachten via Rabo Online Bankieren en de Rabo Bankieren App worden op zowel Hemelvaartsdag als op Tweede Pinksterdag verwerkt. Ook worden geagendeerde en periodieke overboekingen ter verwerking aangeboden. Voor Eerste Pinksterdag gelden de verwerkingstijden voor het weekend. Op dit moment worden bedragen tot € 200 direct in het weekend verwerkt, omdat we geleidelijk overgaan naar Instant Payments.

Zoek jouw Rabobank Contact opnemen met Rabo Interhelp Meer over Instant Payments