Meisje en moeder die eitjes schilderen

Bankieren tijdens de feestdagen

Op Goede Vrijdag (19 april) en met Pasen (zondag 21 en maandag 22 april) is er beperkt betalingsverkeer. Nog niet alle overboekingen worden direct verwerkt. Houd hier rekening mee als je tijdig een betaling wilt doen.

Betalingen rondom Pasen

Wij gaan stapsgewijs over op Instant Payments voor overboekingen. Dat betekent dat je betalingen naar rekeninghouders bij andere banken steeds vaker, direct op de rekening van de ander staat. Ook tijdens de feestdagen. Met Goede Vrijdag en Pasen zijn we nog niet volledig over op Instant Payments, maar wel voor een groot deel. Betalingen naar andere Rabobank-rekeningen én betalingen tot € 100 naar een rekening van ABN AMRO, ING, SNS, Regiobank, ASN en Knab, worden dan direct bijgeschreven.

Andere verwerkingstijden

Wil je een betaling doen met een bedrag hoger dan € 100 of naar een andere bank dan eerdergenoemde? Zorg er dan voor dat je je betaling op tijd doet. Betalingen met uitvoerdatum vrijdag 19 april, worden namelijk pas dinsdag 23 april bijgeschreven op de rekening van de begunstigde. Als je nog een betaling wilt doen vóór Goede Vrijdag of Pasen, dan moet je deze uiterlijk donderdag 18 april vóór 15.00 uur aanleveren. Betalingen na dit tijdstip, worden pas dinsdag 23 april overgeboekt. Via de Rabo Bankieren App of Rabo Online Bankieren kun je deze opdrachten 24 uur, 7 dagen in de week versturen. Lees hieronder onze verwerkingstijden per feestdag.

Lees de verwerkingstijden

Bereikbaarheid kantoren & klantenservice

Voor de openingstijden van onze kantoren op Goede Vrijdag, kun je de website van jouw Rabobank raadplegen. Onze Klantenservice is op Goede Vrijdag bereikbaar van 8.00 – 21.00 uur. Met Pasen zijn al onze vestigingen gesloten. Dat geldt ook voor onze Klantenservice (telefonie en chat) en het Webcareteam. In geval van nood, kun je 24 uur, 7 dagen in de week contact opnemen met Rabo Interhelp. Ben je je bankpas kwijt of een verzekering openen? Via de Rabo Bankieren App kun je al veel zelf regelen. 

Wij wensen je een fijne feestdagen toe!

Bekijk de openingstijden van jouw Rabobank