Rabo Wallet nu ook beschikbaar voor klanten van KPN

Mobiel betalen met de Rabo Wallet

Snel betalen aan de kassa zonder uitpuilende portemonnee? Dat is mogelijk met de Rabo Wallet: een handige app voor uw telefoon waarmee u mobiel betaalt. En vanaf vandaag is de app ook beschikbaar voor klanten met een mobiel abonnement van KPN.

Betalen van de toekomst

“Betalen met je smartphone is het betalen van de toekomst”, zegt Elze Vonk, hoofd Financieren, Betalen en Verzekeren bij de Rabobank. “Consumenten willen steeds meer met hun smartphone doen; het liefst laten ze hun portemonnee thuis. Met de Rabo Wallet op je telefoon kan dat. Het is snel en gemakkelijk en net zo veilig als betalen met een bankpas.”
De Rabobank biedt de Rabo Wallet ook aan voor jongeren vanaf 16 jaar. “Dat is een belangrijke toevoeging, omdat die doelgroep onderweg en op school volop te maken krijgt met contactloos betalen”, aldus Elze Vonk.

Digitale bankpas

Maar de Rabo Wallet is meer dan alleen een digitale bankpas. Zo kunt u er klantenkaarten, ledenpassen en kortingsbonnen in opslaan en aanbiedingen ontvangen. Met de app betaalt u ook parkeerkosten en checkt u uw saldo. De betalingen worden direct van uw betaalrekening afgeschreven, net als bij het gebruik van de bankpas. Hierdoor houdt u grip op uw saldo.

NFC SIM-kaart

De Rabo Wallet kan worden geïnstalleerd op Android-toestellen met een NFC SIM-kaart van KPN, Telfort of Simyo. Met de NFC SIM-kaart zijn vrijwel alle Android 4.4 telefoons (of hoger) geschikt om veilig mobiel te betalen met de Rabo Wallet. KPN voorziet nieuwe mobiele abonnees al sinds 1 januari van een NFC SIM-kaart. Andere abonnees van KPN, Telfort en Simyo kunnen de simkaart aanvragen. De Rabo Wallet was eerder al beschikbaar voor klanten met een Samsung S6, S6 Edge, S4 en Note 3.

Nieuwsgierig geworden naar de Rabo Wallet of een nieuwe simkaart aanvragen?
Ontdek de Rabo Wallet

Utrecht, 19-4-2016

Deel via TwitterDeel op FacebookDeel op Google+Deel op LinkedInDoorsturen via GmailDoorsturen via HotmailDoorsturen via e-mail