Gratis Nest Thermostat E voor Rabobankklanten*

Gratis Nest thermostaat voor Rabobank klanten

De Rabobank en Vandebron hebben de handen ineen geslagen om samen bij te dragen aan een betere wereld en het verduurzamen van de woningmarkt. We willen onze klanten hier graag bij op weg helpen. Daarom ontvang je als klant van de Rabobank nu een gratis Nest Thermostat E bij het overstappen naar een driejarig energiecontract bij Vandebron.*

Inzicht in je energieverbruik

Om te weten waar je bespaarkansen zitten, is het belangrijk om eerst inzicht te krijgen in jouw energieverbruik. De Nest Thermostat E laat jou precies zien hoeveel energie je wanneer verbruikt. Vergeet jij weleens de verwarming uit te zetten als je het huis uit gaat? Deze thermostaat helpt jou daaraan herinneren en zo het verbruik te verminderen.

Klanten van de Rabobank die voor1 april 2019 een 3-jarig energiecontract afsluiten bij Vandebron krijgen de Nest thermostaat gratis thuisgestuurd. De thermostaat is gemakkelijk zelf te installeren. Zo wordt groene energie bereikbaar voor iedereen.

Bekijk de actie en voorwaarden op Vandebron.nl 

Vandebron

Vandebron levert zonne-energie, windenergie en bio-energie van 120 lokale energiebronnen (veelal boeren) door heel Nederland (2018). Inmiddels krijgen al meer dan 120.000 huishoudens energie van Vandebron. Klanten kunnen zelf kiezen van welke energiebron zij energie afnemen. Vandebron stimuleert boeren om duurzame energie op te wekken en zich bij hen aan te sluiten als leverancier. Dat lokale karakter past bij de ambitie en werkwijze van de Rabobank. Zo werken we samen aan een duurzaam Nederland.

Utrecht, 22-11-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn