Tarieven betaalpakketten gewijzigd

Betalen met een bankpas

Sinds 1 april 2016 zijn de tarieven van onze betaalpakketten veranderd. Ook enkele betaaldiensten en opties die u kunt toevoegen aan uw betaalpakket zijn voortaan anders geprijsd. Ruim twee derde van onze bestaande klanten zijn vanaf nu goedkoper uit.

Duidelijker onderscheid tussen de betaalpakketten

We hebben een duidelijker onderscheid gemaakt tussen de betaalpakketten. Hierdoor kunt u eenvoudiger het pakket kiezen dat aansluit op uw wensen. Onze online keuzehulp kan u daarbij helpen.

Onze gewijzigde betaalpakketten

Wilt u alleen online bankieren of stelt u prijs op wereldwijd betaalgemak? Elk pakket heeft zijn voordelen. Met lage kosten als het kan en meer mogelijkheden wanneer u dat wenst. Uitbreiden met extra opties, zoals een creditcard of tweede betaalpas, kan altijd.

  • Het Rabo DirectPakket is met het lage tarief van € 1,30 per maand een zeer voordelig pakket als u online uw betaalzaken regelt. Een creditcard is een optie.
  • Het Rabo BasisPakket is geschikt als u af en toe buiten de Eurozone komt. Een creditcard is inbegrepen.
  • Het Rabo TotaalPakket biedt wereldwijd betaalgemak en standaard een creditcard met meer voordelen. Veel van uw aankopen zijn 360 dagen verzekerd tegen beschadiging, verlies en diefstal en u betaalt geen extra kosten voor een geldopname in vreemde valuta in het buitenland.
  • Het Rabo RiantPakket blijft ons meest exclusieve pakket met extra bestedingsruimte op uw betaalpas en creditcard. Extra GoldCards, van Visa of Mastercard, kunt u aanvragen voor € 0,50 per maand.

Bij al onze betaalpakketten is het gebruik van de Rabo Bankieren App (mobiel bankieren) en de Rabo Wallet (mobiel betalen) inbegrepen.

Meer informatie over de nieuwe tarieven

Keuzehulp voor het juiste pakket

Om erachter te komen welk betaalpakket nu bij u past, kunt u de online keuzehulp gebruiken. Aan de hand van een aantal vragen over uw betaalgedrag die u beantwoordt, laten we zien welk betaalpakket aansluit op uw wensen. U hoeft hiervoor niet in te loggen en geen persoonlijke gegevens in te vullen.

Start uw online keuzehulp

Als u al een Rabobank betaalpakket heeft

Heeft u al een betaalpakket bij ons? Dan heeft u over de wijzigingen een brief of een bericht in uw Berichten ontvangen. Wilt u kijken of u nog goed zit met uw huidige pakket? Ook dan kan de online keuzehulp u helpen. U kunt uw huidige betaalpakket kosteloos omzetten naar een ander pakket.

Utrecht, 1-4-2016

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn