Zorgpremies Interpolis bekend

Vrouw in pyama op de bank met dekens en boek

Premies bekend

De premies van de Interpolis zorgverzekeringen voor 2019 zijn bekend. Interpolis biedt een scherpe premie en ruime zorgaanbiederskeuze met twee zorgverzekeringen; Interpolis ZorgCompact® en Interpolis ZorgActief®. De basispremie van ZorgCompact stijgt met 1,7% naar € 106,75. De basispremie van ZorgActief is € 113,05 per maand (een stijging van 6,4%).

Focus op wat echt belangrijk is

Interpolis vindt het belangrijk dat haar klanten zich kunnen focussen op wat echt belangrijk is. Onderzoek van GFK toont aan dat één op de vijf millennials zulke ernstige mentale klachten ervaart, dat het hun dagelijks leven belemmert. Dit vindt Interpolis zeer zorgelijk en daarom startte zij begin dit jaar een meerjarig programma om aandacht te vragen voor dit maatschappelijke probleem. In dit programma zoekt Interpolis samen met experts en klanten naar oplossingen die burn-out gerelateerde klachten verminderen of wegnemen en daardoor het welbevinden van Nederlanders kunnen vergroten. 

Om die reden voegt Interpolis in 2019 vergoedingen toe aan verschillende aanvullende zorgverzekeringen van ZorgActief en ZorgCompact voor burn-out preventie; namelijk de Mirro e-health zelfhulpmodule en een online slaapcursus van Somnio.

Experimenteren, leren, implementeren

Daarnaast ontwikkelde Interpolis samen met experts, ervaringsdeskundigen en klanten twee stress-verminderende challenges, genaamd de Digital Detox en de Slaapchallenge. Deelname is kosteloos, voor klanten en niet-klanten.

Deze twee challenges werden ontwikkeld om op zoek te gaan naar oplossingen die burn-out gerelateerde klachten verminderen of wegnemen. Het resultaat van deze challenges wordt half december verwacht, en wordt gebruikt om verder te werken aan de maatschappelijke ambitie van Interpolis.

De Interpolis zorgverzekeringen zijn exclusief verkrijgbaar bij de Rabobank. Online afsluiten en wijzigen kan op Rabobank.nl en via de Rabo Bankieren App. 

Bekijk en vergelijk de Zorgverzekeringen
Lees meer over de Interpolis challenges en ambitie op interpolis.nl

Utrecht, 13-11-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn