Man en vrouw doen de GreenHome HuisScan

Je woning verduurzamen? Doe de HuisScan

Ieder huis kan energiezuinig zijn. Met een paar kleine aanpassingen kun je jouw woning al duurzamer maken. Maar waar begin je? En hoe weet je wat voor jouw huis slim is om te doen? De homeQgo HuisScan geeft inzicht in energiebesparende maatregelen die interessant zijn voor jouw woning.

Start de HuisScan

Ontdek wat een duurzaam huis jou oplevert

Een duurzaam huis kan je veel opleveren. Een lagere energierekening, meer wooncomfort en je draagt bij aan een beter milieu. Veel maatregelen om energie te besparen zijn eenvoudig te realiseren. Zeker in wat oudere huizen valt veel duurzame winst te behalen. Met behulp van de HuisScan ontdek je waar voor jou de mogelijkheden voor verduurzaming zitten en hoe je dit kunt realiseren. Wil je aan de slag, maar weet je nog niet welke aannemer je hier het beste voor kunt gebruiken? Via het netwerk van homeQgo vind je een gecertificeerde vakspecialist bij jou in de buurt.

Duurzaam wonen

Korting op je hypotheekrente

Koop je een energiezuinige woning die voldoet aan de nieuwste duurzaamheidsnormen, of verduurzaam je je bestaande woning, en sluit je je hypotheek af bij de Rabobank? Dan belonen we dit met korting op je hypotheekrente. Dat scheelt niet alleen in je energiekosten, maar ook in je maandelijkse hypotheeklasten.

Lees meer

Een duurzaam huis of verbouwing financieren

Om je te helpen jouw duurzame woonwens te realiseren heeft de Rabobank aantrekkelijke regelingen, waarmee je extra ruimte krijgt om een duurzame verbouwing te financieren. Zo kun je bijvoorbeeld een Rabo Groendepot openen of je energiebesparende maatregelen meefinancieren in je hypotheek. Wil je weten wat het beste bij jouw situatie past? Tijdens een persoonlijk gesprek met een financieel adviseur ontdek je hoe je het verduurzamen van jouw woning kunt financieren.

Afspraak maken