Man en vrouw met kinderwagen bekijken de Rabo App

Nieuwe functies in de Rabo App

De Rabo App blijft zich vernieuwen. Naast een ander uiterlijk heeft de app een aantal nieuwe functies die je extra inzicht in je financiën geven. Op deze manier wordt de Rabo App steeds meer je financiële coach die je helpt om meer grip op je inkomsten en uitgaven te krijgen.

Meer inzicht in je financiën

De Rabo App is continu in ontwikkeling. Het uiterlijk van de app blijft de komende tijd veranderen om het bankieren makkelijker, overzichtelijker en duidelijker te maken. En de nieuwe functies ‘Waar gaat mijn geld naartoe?’, ‘Rekeningen van andere banken toevoegen’ en ‘Toekomst’ helpen je om meer inzicht te krijgen in je financiën om zo een financieel gezond leven op te bouwen.

Nieuwe functies in de app

  • 'Waar gaat mijn geld naartoe?’
    Met deze functie kun je zien waar je geld vandaan komt en waar je geld naartoe gaat. Een soort huishoudboekje. Hoeveel geef je bijvoorbeeld maandelijks uit aan boodschappen? Handig als je ergens op wilt besparen.
  • ‘Rekeningen van andere banken toevoegen’
    Heb je naast de Rabobank ook een betaalrekening bij ABN AMRO of bunq? Dan kun je deze toevoegen in je Rabo App. Zo heb je je rekeningen handig bij elkaar in één app en houdt je overzicht.
  • ‘Toekomst’
    Met de functie ‘Toekomst’ kun je in de Rabo App zien welke vaste af- en bijschrijvingen er in de toekomst aan komen. Zodat je hier alvast rekening mee kan houden.

Bekijk hier de nieuwe functies

De Rabo App blijft zich vernieuwen

De Rabo App wordt dagelijks door miljoenen klanten gebruikt. Om je saldo te checken, een betaalverzoek te versturen of om Apple Pay te activeren zodat je met je iPhone of Apple Watch kunt betalen. Kortom: de Rabo App blijft zich vernieuwen.