rabobank-smartwatch

Rabobank zet volgende stap in betalen met smartwatch

Vanaf vandaag is het in Nederland mogelijk om te betalen met Fitbit Pay. Rabobank maakt het direct vanaf deze lancering mogelijk voor haar klanten om te betalen met een Fitbit smartwatch. Na eind 2018 al een samenwerking te zijn aangegaan met Garmin, is dit voor de bank een nieuwe stap in betalen met Wearables.

Betaalrekening koppelen aan smartwatch

Betalen met Fitbit Pay is mogelijk voor particuliere klanten met een betaalrekening van de Rabobank en een geschikte Fitbit die is uitgerust met een NFC chip. Klanten van Rabobank met een betaalrekening kunnen deze koppelen aan hun smartwatch en veilig betalen bij verkooppunten met een betaalautomaat geschikt voor contactloos betalen.

Grote stap

De samenwerking met Fitbit is een grote stap van Rabobank om contactloos betalen gemakkelijker te maken. Edwin Sanders, Productmanager Betalen: “ Door de samenwerking met fitbit maken we deze innovatieve betaalmogelijkheid voor een grotere doelgroep beschikbaar en kunnen steeds meer klanten kiezen om te betalen op de manier hoe zij willen. Fitbit is een grote speler in de markt voor smartwatches en is daarom een welkome aanvulling in het aanbod voor onze klanten.”

Lees meer over betalen met je smartwatch