Apps

Met de apps van de Rabobank kunt u mobiel bankieren, betalen en beleggen met uw smartphone en tablet. Ook hebben wij een app die kinderen spelenderwijs met geld om leert gaan. Download onze apps en ontdek het gemak van uw bank op zak.

Payconiq

Met de app Payconiq betaalt u met een QR-code aan de kassa of in een webshop. Eenvoudig met uw mobiele telefoon. Simpel en snel. Ervaar het gemak van mobiel betalen en download de app in de appstores.

Meer lezen over Payconiq

HomeCatcher App

De HomeCatcher App van de Rabobank helpt u op een leuke en makkelijke manier uw droomhuis te vinden. U kunt favoriete woningen ‘liken’ of disliken’. De app past daarna de zoekresultaten hierop aan, zodat u steeds meer huizen te zien krijgt die bij uw voorkeuren passen. Daarnaast geeft de app een indicatie van de aankoopkans van de woning en de verkoopkans van uw eigen huis. Ook kunt u in de app eenvoudig berekenen wat u maximaal kunt lenen.

Meer lezen over de HomeCatcher App

On the GO!

Met On the GO! kunt u eenvoudig, veilig en snel parkeren en tanken met uw mobiele telefoon.

Meer lezen over On the GO!

Rabofoon

Telefonisch geld overboeken, betalen en sparen. Met de Rabofoon kunt u bankieren met één telefoontje. Extra handig dus als u geen internet wilt of kunt gebruiken.

Meer lezen over de Rabofoon

Mobielbankieren zonder app

Heeft u niet de mogelijkheid om te bankieren via de Rabo Bankieren App? Dan kunt u met uw smartphone of tablet bankieren via onze mobiele site m.rabobank.nl.

Meer lezen over mobiel bankieren zonder app

Ockto

Heeft u binnenkort een gesprek met een adviseur van de Rabobank? Dan moet u een aantal financiële gegevens aanleveren. Bijvoorbeeld in het Rabobank Hypotheekdossier of in de Financiële Coach. Met de Ockto app hoeft u uw financiële administratie niet meer te doorzoeken. Met deze app verzamelt u eenvoudig en snel uw financiële gegevens van bijvoorbeeld het UWV. Vervolgens kunt u deze gegevens delen met uw adviseur. Ockto is vanaf 31 oktober in de Financiële Coach te gebruiken.

Meer lezen over Ockto

Contact

Rabobank