Apps

Met de apps van de Rabobank kunt u mobiel bankieren, betalen en beleggen met uw smartphone en tablet. Ook hebben wij een app die kinderen spelenderwijs met geld om leert gaan. Download onze apps en ontdek het gemak van uw bank op zak.

HomeCatcher App

De HomeCatcher App van de Rabobank helpt u op een leuke en makkelijke manier uw droomhuis te vinden. U kunt favoriete woningen ‘liken’ of disliken’. De app past daarna de zoekresultaten hierop aan, zodat u steeds meer huizen te zien krijgt die bij uw voorkeuren passen. Daarnaast geeft de app een indicatie van de aankoopkans van de woning en de verkoopkans van uw eigen huis. Ook kunt u in de app eenvoudig berekenen wat u maximaal kunt lenen.

Meer lezen over de HomeCatcher App

Ipayou

Met de app Rabo Ipayou betaalt u eenvoudig via uw 06-nummer. U heeft geen IBAN meer nodig. Handig als u bijvoorbeeld uw vriend na een etentje direct wilt terugbetalen of als u een aankoop doet via Marktplaats. Download Rabo Ipayou en ervaar het gemak.

Meer lezen over Rabo Ipayou

MyOrder

Met MyOrder kunt u eenvoudig, veilig en snel bestellen en betalen met uw mobiele telefoon. Bijvoorbeeld in de horeca, bij bioscopen, in steeds meer steden bij parkeergelegenheden en bij bezorgrestaurants. MyOrder werkt voor iedereen. Ongeacht uw bank.

Meer lezen over MyOrder

Rabofoon

Telefonisch geld overboeken, betalen en sparen. Met de Rabofoon kunt u bankieren met één telefoontje. Extra handig dus als u geen internet wilt of kunt gebruiken.

Meer lezen over de Rabofoon

Mobielbankieren zonder app

Heeft u niet de mogelijkheid om te bankieren via de Rabo Bankieren App? Dan kunt u met uw smartphone of tablet bankieren via onze mobiele site m.rabobank.nl.

Meer lezen over mobiel bankieren zonder app

Contact

Rabobank