Rabo Bankieren App

De Rabobank introduceert de vernieuwde Rabo Bankieren App. Deze komt vanaf 10 september beschikbaar.

Wat is vernieuwd?

De vernieuwde Rabo Bankieren App is een eerste stap naar een eigen persoonlijke omgeving die draait om u! De app heeft een nieuw overzichtelijk ontwerp, waardoor u goed inzicht heeft in uw financiën en makkelijk uw bankzaken kunt regelen.

En heeft u hulp, vragen of advies nodig bij het doen van uw bankzaken? In de vernieuwde app neemt u gemakkelijk contact op met een medewerker van uw bank via chat, e-mail of telefoon. Zo staat u er dus nooit alleen voor als u zelf uw bankzaken regelt.

In de vernieuwde app kunnen we meer nieuwe functies toevoegen, zoals touch-ID en zoeken in bij- en afschrijvingen. Deze twee functies staan hoog op de lijst van functies die we toe gaan voegen. Zodra hier meer over bekend is, leest u dit op onze website en social media.

Bekijk onderstaande video en krijg alvast een voorproefje van de vernieuwde app.

Wanneer kunt u de vernieuwde app gebruiken?

De vernieuwde app komt vanaf 10 september beschikbaar. Niet iedereen kan tegelijkertijd de vernieuwde app downloaden of de huidige app updaten. Als u gebruikmaakt van de Rabo Bankieren App krijgt u daarom vóór eind oktober vanzelf een melding in uw app over de update. Tot dat moment kunt u de huidige versie blijven gebruiken. Voor het uitvoeren van de update heeft u een Rabo Scanner nodig. Heeft u nog geen Rabo Scanner? Gebruik dan uw Random Reader.

Eind oktober is de vernieuwde Rabo Bankieren App voor iedereen beschikbaar die iOS of Android gebruikt. Windows volgt naar verwachting eind 2015.

Let op: wij informeren u niet via e-mail, chat of telefonisch voor het uitvoeren van de update.

Bekijk hieronder de demo van de vernieuwde Rabo Bankieren App.

Nog geen Rabo Bankieren App?

Download hieronder de Rabo Bankieren App op uw smartphone en tablet.

De vernieuwde Rabo Bankieren App is eind oktober voor iedereen met iOS of Android beschikbaar, Windows volgt naar verwachting eind 2015. Downloadt u voor deze tijd de app? Dan is het mogelijk dat u nog de huidige Rabo Bankieren App ontvangt. U krijgt dan vanzelf een melding in uw app als de nieuwe versie beschikbaar is.

Besturingssystemen worden regelmatig aangepast. Soms kan een update ervoor zorgen dat de app (tijdelijk) niet goed werkt. Maak dan gebruik van m.rabobank.nl.

Kenmerken

Om te kunnen bankieren met de Rabo Bankieren App heeft u een betaalrekening bij de Rabobank met Rabo Internetbankieren nodig. Met de Rabo Bankieren App kunt u:

  • saldo checken, geld overmaken, acceptgiro’s inscannen en direct betalen
  • rekeningen zelf een handige naam geven
  • geagendeerde betalingen bekijken
  • gemakkelijk online afrekenen met iDEAL, vaak zonder Rabo Scanner of Random Reader
  • pas blokkeren, incasso terugboeken en andere eenvoudige zaken zelf regelen
  • reis- en annuleringsverzekering afsluiten

Om straks de vernieuwde Rabo Bankieren App te kunnen gebruiken, heeft u een smartphone of tablet met iOS vanaf versie 7.0 en Android vanaf 4.0.3 nodig.

Zakelijke rekening toevoegen

In de vernieuwde app kunt u tot maximaal 7 zakelijke rekeningen toevoegen.

  • Stap 1: open uw Rabo Bankieren app.
  • Stap 2: klik op het blauwe vinkje naast uw rekeningnummer.
  • Stap 3: volg de instructies voor registratie van nieuwe rekeningen.

U kunt van rekening wisselen door in de app te vegen of swipen tussen de verschillende rekeningen. Ook kunt u voor de rekeningen een saldochecker instellen, zodat u zonder in te loggen uw saldo kunt checken.

Veilig bankieren

Bankieren via de Rabo Bankieren App is net zo veilig als via Rabo Internetbankieren. De app maakt gebruik van een beveiligde verbinding.

Lees meer over veilig bankieren

Kosten

U betaalt geen extra kosten voor het gebruik van de Rabo Bankieren App. Uw mobiele provider kan kosten in rekening brengen voor het gebruik van internet op uw toestel.

Tarieven en limieten van particulier betalingsverkeer 2015 (PDF)

Contact

Rabobank