Rabo Beheerd Beleggen: beleggen voor u

Niet iedereen heeft genoeg tijd, voldoende kennis of zin om zelf te beleggen. Bijvoorbeeld als u liever bezig bent met uw kinderen, druk bent met uw carrière of wilt genieten van uw leven. Precies voor mensen zoals u heeft de Rabobank: Rabo Beheerd Beleggen. Met beleggen maakt u kans op meer rendement. Maar beleggen brengt natuurlijk wel risico’s met zich mee. U kunt een (deel) van uw inleg verliezen. Met Rabo Beheerd Beleggen beheren wij uw geld op een verstandige manier. Zo heeft u er geen omkijken naar en kunt u blijven doen waar u goed in bent.

Lees meer over Rabo Beheerd Beleggen

Afspraak maken

Rabo Beheerd Beleggen in het kort

  • Geen omkijken naar uw beleggingen
  • Starten kan met ieder bedrag, het advies is vanaf € 5.000 of € 10.000
  • U belegt in een goed gespreide portefeuille
  • Altijd actueel inzicht in uw beleggingen
  • Mogelijkheid om 100% duurzaam te beleggen
  • Gemiddeld rendement van 8,12% per jaar over de afgelopen vijf jaar*

De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

* Het getoonde rendement is op basis van onze gerealiseerde rendementscijfers voor Rabo Beheerd Beleggen Actief, met doelrisicoprofiel neutraal (jan. 2012 t/m dec. 2016). De kosten van de fondsaanbieders (ook wel lopende kosten genoemd) zijn hierin verwerkt. De tarieven die de Rabobank doorberekent zijn hierin nog niet meegenomen. Zouden we deze kosten wel doorberekenen, dan vallen de getoonde rendementscijfers lager uit.

Rabo Beheerd
Beleggen Basis

Laten beleggen in indexfondsen die de beurs volgen

Vraag aan

Lees meer

Rabo Beheerd
Beleggen Actief

Laten beleggen in (index)fondsen die actief inspelen in de markt

Vraag aan

Lees meer

Rabo Beheerd
Beleggen Actief
Duurzaam

Actief laten beleggen in duurzame (index)fondsen

Vraag aan

Lees meer

Waarom beleggen bij de Rabobank?

Wilt u uw geld laten beleggen? Dan doen wij dit voor u op een verstandige manier. De Rabobank is een sterke en betrouwbare bank. Uw geld is veilig bij ons. Dat mag u ook verwachten als u uw geld aan een ander toevertrouwt.

Wij gaan niet mee in de waan van de dag, maar houden uw uitgangspunten voor ogen. Uw beleggingsdoel is namelijk het belangrijkste voor ons. Dit doen we door te gaan voor het langetermijnsucces met een evenwichtig gespreide portefeuille.

Wij geven u realtime inzicht in uw portefeuille via Rabo Internetbankieren of de Rabo Bankieren App en zijn transparant over kosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Met een breed assortiment is er de keuze uit verschillende (duurzame) fondsen. Ons streven is om zo maatschappelijk verantwoord mogelijk te beleggen.

Lees meer over beleggen bij de Rabobank