Beleggingsvormen

Kies de manier van beleggen die bij uw doelen en risicoprofiel past

Als u kiest voor beleggen bij de Rabobank, dan helpen wij u graag om dat op een verstandige manier te doen. Wij denken dat verstandig beleggen inhoudt dat u weet wat uw financiële doel is en hoe u dit wilt bereiken. Hierbij hoort een evenwichtig gespreide beleggingsportefeuille. Dit vraagt om kennis en tijd. Laat uw geld daarom beleggen door onze ervaren vermogensbeheerders. Wij hebben de kennis in huis. Belegt u toch liever zelf? Dan kan dat uiteraard ook.

U kunt op de volgende manieren beleggen bij de Rabobank:

Laten beleggen

U kunt uw geld bij ons laten beleggen. Dit betekent dat u zelf weinig omkijken heeft naar uw beleggingen. U kiest dan voor rust en gemak en vertrouwt op de kennis en ervaring van onze beleggingsexperts.

Lees meer over laten beleggen

Zelf beleggen

Zelf beleggen is een mogelijkheid als u beschikt over voldoende kennis van beleggen en interesse heeft in financiële markten. Zeker als u graag de tijd neemt om met uw beleggingen bezig te zijn kan zelf beleggen iets voor u zijn.

Lees meer over zelf beleggen

Beleggen met advies

Als u graag zelf uw beleggingsbeslissingen neemt met ondersteuning van een ervaren beleggingsspecialist, is beleggen met advies een mogelijke oplossing voor uw vermogen. U kiest voor gemak, maar ook voor regelmatig contact en samenwerking met uw specialist.

Lees meer over beleggen met advies

Beleggen met Rabo RendeMix en Rabo LevensloopBeleggen

Met Rabo RendeMix beheren beleggingsexperts van BlackRock uw beleggingen. U kunt Rabo RendeMix niet meer aanvragen.

Met Rabo LevensloopBeleggen bouwt u fiscaal vriendelijk een levenslooptegoed op. U kunt Rabo LevensloopBeleggen alleen aanvragen als u al een bestaande Rabo LevensloopSpaarrekening heeft met een daaraan gekoppelde rekening Rabo LevensloopBeleggen.

Meer lezen over Rabo RendeMix

Meer lezen over Rabo LevensloopBeleggen

Contact

Rabobank