Rabo Beheerd Beleggen

Uw vermogen verantwoord belegd door onze specialisten

Uw beleggingen in handen van onze ervaren specialisten

Met Rabo Beheerd Beleggen kiest u niet alleen voor gemak, maar ook voor verstandig beleggen. U bepaalt uw beleggingsdoel en hoeveel risico u wilt nemen. Ons team van ervaren vermogensbeheerders stelt daarop een goed gespreide portefeuille voor u samen en beheert deze volgens de met u gemaakte afspraken. Wilt u beginnen met beleggen, maar vindt u het nog spannend? Hoe gaat het in zijn werk en hoe begint u? Wij helpen u graag om op een verstandige manier te beginnen met beleggen.

Lees alles wat u moet weten over beginnen met beleggen

Risico en rendement bij beleggen

Als u kiest voor beleggen bij de Rabobank, dan helpen wij u graag om dat op een verstandige manier te doen. Dit betekent ook dat u zelf aangeeft welk beoogd risico u wilt lopen. U kiest een passend doelrisicoprofiel, waarmee u zelf bepaalt met hoeveel risico en met welk verwacht rendement u wilt gaan beleggen.

Lees meer over rendement en risico

Rabo Beheerd Beleggen in het kort

  • uw beleggingsportefeuille beheerd door onze beleggingsspecialisten
  • u belegt in een goed gespreide portefeuille
  • up-to-date inzicht in uw beleggingen
  • starten kan met ieder bedrag, het advies is vanaf € 5.000

Inzicht in uw portefeuille

U kunt de ontwikkeling van uw portefeuille eenvoudig volgen via Rabo Internetbankieren of de Rabo Bankieren App. U ontvangt een bericht van ons wanneer uw beleggingen aandacht nodig hebben. Zo kunt u uw vermogen met een gerust hart aan ons overlaten.

Contact

Rabobank