Starten met Rabo RendeMix

Starten met Rabo RendeMix

Hartelijk dank voor uw aanvraag van Rabo RendeMix. Met Rabo RendeMix wordt uw geld beheerd door ervaren beleggingsexperts. Dat biedt u rust en gemak. U belegt in een zorgvuldig samengesteld mixfonds van aandelen, obligaties en liquiditeiten. Wij leggen u graag uit hoe u snel gebruik kunt maken van Rabo RendeMix.

Beleggen in een mixfonds van BlackRock

Met Rabo RendeMix belegt u in mixfondsen van BlackRock. Uw doelrisicoprofiel bepaalt in welk mixfonds u gaat beleggen. Heeft u bijvoorbeeld een neutraal doelrisicoprofiel, dan belegt u in BlackRock Mix Fonds 3 (hieronder dik gedrukt).

Uw doelrisicoprofielGekoppeld aan mixfonds
Zeer DefensiefBlackRock Mix Fonds 1
DefensiefBlackRock Mix Fonds 2
NeutraalBlackRock Mix Fonds 3
OffensiefBlackRock Mix Fonds 4
Zeer OffensiefBlackRock Mix Fonds 5

Lees meer over BlackRock op www.BlackRock.com

Rabo Beleggersrekening en Rabo Effectenrekening

Om te kunnen beleggen in Rabo RendeMix heeft u een Rabo Beleggersrekening nodig met daaraan gekoppeld een Rabo Effectenrekening. Wij openen deze beide rekeningen direct bij uw aanvraag. Nadat wij u bevestigd hebben dat de rekeningen zijn geopend, kunt u aan de slag.

Zo start u met beleggen

U boekt het geld waarmee u wilt beleggen over van uw betaalrekening naar uw Rabo Beleggersrekening. Via Rabo Internetbankieren Beleggen en in de Rabo Beleggen App ziet u hoeveel geld er op uw beleggersrekening staat. Met dit geld kunt u uw aankoop in Rabo RendeMix doen. Dat gaat heel makkelijk: geef in de app of via internetbankieren op met welk bedrag u wilt starten. Daarna gaat de aankoop vanzelf. Op uw Rabo Effectenrekening ziet u hoeveel stukken (participaties) u met uw inleg heeft gekocht en wat de koers is.

Lees meer over uw beleggersrekening

Rendement Rabo RendeMix

Iedere maand geven wij in een korte video een update over de ontwikkelingen op de financiële markten en de gevolgen daarvan voor het rendement van Rabo RendeMix. U vindt de update in Rabo Internetbankieren Beleggen en in de Rabo Beleggen App.

Lees meer over het rendement van Rabo RendeMix

De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Goed om te weten

We zijn transparant over kosten en rendementen. 

  • Het rendement van Rabo RendeMix is gebaseerd op de rendementsgegevens van Morningstar. De kosten van de fondsaanbieder (ook wel lopende kosten genoemd) zijn hierin verwerkt; de tarieven die de Rabobank doorberekent zijn hierin echter niet meegenomen. 
  • We tonen in de video het gemiddeld jaarlijks rendement over de afgelopen vijf jaar met een neutraal beleggingsprofiel. 
  • Op 1 juli 2013 zijn de beleggingen binnen Rabo RendeMix overgegaan van vermogensbeheerder Robeco naar BlackRock. Het rendement in 2013 is daarom samengesteld uit de rendementen van de Robeco Mixfondsen vanaf 1 januari 2013 en de rendementen van de BlackRock Mixfondsen vanaf 1 juli 2013.

Rabo Beleggen App

De Rabo Beleggen App biedt uitgebreide mogelijkheden voor inzicht en beheer van uw effectenrekening. Plaats uw orders en raadpleeg de actuele koersinformatie, waar u ook bent.

Hulp nodig?

Stel uw vragen aan het Rabo Service Centrum Beleggen. Onze medewerkers helpen u graag bij uw praktische vragen. U kunt uw vragen telefonisch stellen via 0900 – 0705 (op werkdagen van 8.00 tot 22.00 uur, lokaal tarief). Vanuit het buitenland belt u +31 30 2313131.

Orders doorgeven via internet of telefoon

U kunt uw orders ook telefonisch inleggen via de Rabo Beleggerslijn. Hiervoor betaalt u een toeslag van € 10 per order. U kunt hiervoor ook contact opnemen met uw Rabobank. Voor transacties via uw eigen Rabobank betaalt u een toeslag van € 25 per order.