Man en vrouw kijken naar document

Workshop 'Bereik meer met je geld'


Wil je eerder kunnen stoppen met werken, je hypotheek aflossen of je (studerende) kinderen financieel ondersteunen? Dan heb je straks geld nodig. Misschien denk je ‘dat komt later wel’, maar als je een mooi bedrag wilt opbouwen, dan is het belangrijk dat je op tijd begint. Eind 2019 hebben wij op verschillende plaatsen de workshop 'Bereik meer met je geld' georganiseerd. In 1,5 uur hebben we bezoekers laten zien dat een groter bedrag opbouwen écht mogelijk is.

Op dit moment staan er geen nieuwe workshops gepland. Ben je benieuwd hoe beleggen kan bijdragen aan jouw financiele toekomst?

Ontdek of beleggen iets voor jou is

Of maak een persoonlijke afspraak met een adviseur

Oriëntatiegesprek over beleggen

Heb je je financiële buffer op orde, dan zou beleggen een logische vervolgstap kunnen zijn. Veel mensen twijfelen om te beginnen, omdat ze niet goed weten hoe beleggen werkt, de risico's overschatten of denken dat je er veel geld voor moet hebben. Ontdek wat looptijd en rendement voor jou kunnen betekenen. We helpen je graag met het ontdekken van de mogelijkheden om je toekomstige keuzes waar te maken.

Maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek met onze adviseurs.

Afspraak maken

Bufferberekenaar

Het is belangrijk om je financiële buffer op orde te hebben, voordat je kijkt naar de mogelijkheden om meer uit je geld te halen.
Het Nibud heeft een bufferberekenaar ontwikkeld, waarmee je gemakkelijk jouw aanbevolen buffer kunt berekenen.

Bereken je buffer

Goed om te weten: aan beleggen zijn risico’s verbonden. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen.