Hoe ontwikkelen de financiële markten zich? Ons Beleggingsnieuws geeft wekelijkse updates en nieuwsberichten rondom beleggen. Zet deze pagina in je favorieten en blijf op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws.

  Ongemerkt een mooi bedrag opbouwen

  Om te beleggen zonder er veel tijd aan te besteden, kun je automatisch een bedrag inleggen. Zo heb je er bijna geen omkijken meer naar. Bereken wat Automatisch Inleggen jou kan opleveren en stel het eenvoudig zelf in.

  Lees meer over Automatisch Inleggen

  Video-update

  In deze video bespreken wij de marktontwikkelingen, rendementen en beursvooruitzichten.

  Hoe is deze informatie tot stand gekomen?

  *De Coöperatieve Rabobank U.A. is geregistreerd als beleggingsonderneming bij de Autoriteit Financiële Markten te Amsterdam. De informatie in deze publicatie is gebaseerd op door ons betrouwbaar geachte bronnen en publieke informatie. Wij staan echter niet in voor de juistheid en volledigheid hiervan. Daarom zijn wij niet aansprakelijk voor eventuele schade die hier uit voortvloeit. De informatie in deze publicatie moet niet worden opgevat als een aanbod en ook niet als een uitnodiging tot het doen van een aanbod tot het kopen of verkopen van financiële instrumenten. De publicatie is ook niet bedoeld om een recht of verplichting te creëren.

  De informatie in deze publicatie moet niet worden opgevat als een beleggingsaanbeveling. Een goed beleggingsproduct is geen garantie voor een goed rendement. Het genoemde product kan een geschikt instrument zijn als onderdeel van een gespreide beleggingsportefeuille. Het daadwerkelijke rendement hangt af van de ontwikkeling van de financiële markten en andere factoren. Maakt u gebruik van deze informatie? Dan is dat op eigen risico. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De in deze publicatie opgenomen informatie kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd.