In de boardoom - Ageas

Maandag 9 maart om 19.00 uur

Hoe staat verzekeraar Ageas ervoor? Waar ziet CEO Bart de Smet kansen? Hoe blijft de verzekeringsgroep relevant voor haar stakeholders? En hoe behoudt het een concurrentievoordeel in een wereld die onophoudelijk verandert? Antwoorden op deze vragen komen aan bod in het webinar "Z - In the Boardroom" met Ageas CEO Bart de Smet. De presentatie ligt in handen van professor Pascal Paepen (KU Leuven, Thomas More).

Tijdens een interactief live gesprek, met gastheer Pascal Paepen, blikt Bart de Smet terug op de verwezenlijkingen van verzekeraar Ageas in 2019. Ook de strategie voor de komende jaren én de toekomstvisie op de verzekeringssector komen ruim aan bod. Bekijk de uitzending van ‘Z-In the Boardroom’ live op maandag 9 maart om 19:00 uur.

Meld je aan voor de webinar

In the Boardroom is een initiatief van Euronext Corporate Services. Via live webinars (die ook achteraf te bekijken zijn) gaan we in iedere aflevering in gesprek met één CEO van een beursgenoteerde onderneming. Presentator en beurscommentator Jim Tehupuring zal samen met een marktexpert en/of analist de laatste marktontwikkelingen, strategie en natuurlijk de resultaten van de onderneming doorspreken. Kijkers naar het webinar kunnen actief deelnemen aan polls en zelfs direct vragen stellen aan de CEO.