In de boardoom - PostNL

11 juni om 20.00 uur - In de Boardroom

De volgende uitzending van ‘In de Boardroom’  zal op veel belangstelling van beleggers kunnen rekenen. Voor PostNL liggen er namelijk grote kansen, maar ook even grote uitdagingen. Wat is de impact van e-commerce op de stijging van pakketzendingen? Hoe speelt PostNL hierop in en welke innovaties zijn er vereist naar de toekomst toe? En hoe vertaalt dit zich in een verbeterde winstgevendheid? Je hoort het allemaal van topvrouw Herna Verhagen, CEO PostNL sinds 2012. 


Met een ongekend hoog dividendrendement en een zeer aantrekkelijke koers/winstverhouding lijkt PostNL een koopje. Of zit er een addertje onder het gras? De strategie naar de toekomst is op 7 mei voor het eerst aan beleggers gepresenteerd en zal uitgebreid aan bod komen tijdens dit unieke interactieve webinar. Oordeel zelf of PostNL een kansrijk aandeel is voor uw beleggingsportefeuille.


In 60 minuten o.a.:

Belangrijke ontwikkelingen in de pakkettenmarktCommerciële en operationele initiatieven in PakkettenVolumegroei, winstgevendheid en vrije kasstroomOvername SanddHet potentieel van aandelen PostNL: de VEB Barometer.Aandeel onder de loep: waardering, kansen en bedreigingen

De presentatie van In de Boardroom ligt in handen van beleggingsdeskundige Jim Tehupuring (ProBeleggen). Jim zal in deze uitzending samen optrekken met beursexpert Nico Inberg, hoofd van de IEX Beleggersdesk en bekend van zijn dagelijkse aandelenanalyses op beurswebsite IEX.

Bekijk de aflevering hier

In de Boardroom is een initiatief van Euronext Corporate Services. Via live webinars (die ook achteraf te bekijken zijn) gaan we in iedere aflevering in gesprek met één CEO van een beursgenoteerde onderneming. Presentator en beurscommentator Jim Tehupuring zal samen met een marktexpert en/of analist de laatste marktontwikkelingen, strategie en natuurlijk de resultaten van de onderneming doorspreken. Kijkers naar het webinar kunnen actief deelnemen aan polls en zelfs direct vragen stellen aan de CEO.