In de Boardroom PostNL

In de Boardroom is een initiatief van Euronext Corporate Services. Via live webinars (die ook achteraf te bekijken zijn) is iedere aflevering een gesprek met één CEO van een beursgenoteerde onderneming te volgen.
De derde uitzending van Euronext 'In de Boardroom' zal dinsdag 11 juni 2019 om 20.00 uur plaatsvinden. Deze keer zal Herna Verhagen, de CEO van PostNL, aanwezig zijn. 

PostNL heeft op 7 mei haar Capital Markets Day gehouden en is sindsdien veel in het nieuws. Veel beleggers praten momenteel over PostNL , waardoor deze uitzending erg interessant gaat worden.

Bekijk de aflevering hier (beschikbaar vanaf 11 juni)

In de Boardroom

De tweede uitzending van ‘In de Boardroom’ was op maandag 11 februari om 20.00 uur. Te gast was Bernd Stahli, CEO van beursbedrijf NSI NV, de specialist in commercieel (kantoren) vastgoed in Nederland.
NSI is misschien niet het meest bekende beursgenoteerde bedrijf, maar wel zeer interessant. Geheel tegen de trend in, wist NSI in 2018 namelijk wel aandeelhouderswaarde te creëren!
Tijdens een interactief gesprek hoort u alles over NSI. Hoe staat de Nederlandse vastgoedmarkt ervoor? Waar ziet Stahli kansen en waarom besloot hij de focus van NSI te verleggen naar de kantorenmarkt? Maar ook: wat waren de resultaten over 2018, hoe presteert NSI de afgelopen jaren en hoe ver zijn ze met de herstructurering? En natuurlijk: waarom zouden beleggers in NSI moeten investeren?

Bekijk de uitzending terug

In de Boardroom

Maandag 19 november om 20.00 uur was de allereerste uitzending van ‘In de Boardroom’. In de Boardroom is een initiatief van Euronext Corporate Services. Via live webinars (die ook achteraf te bekijken zijn) is iedere aflevering een gesprek met één CEO van een beursgenoteerde onderneming te volgen. De presentatie ligt in handen van beleggingsdeskundige Jim Tehupuring (ProBeleggen). Jim zal in deze uitzending samen optrekken met Ahold Delhaizesenior analist Fernand de Boer van effectenhuis Degroof Petercam. Tijdens een uitgebreid en interactief gesprek hoor je alles over de laatste ontwikkelingen bij Ahold Delhaize. Hoe staat het bedrijf er voor? Waar ziet CEO Frans Muller kansen? Maar ook; hoe wapent Ahold Delhaize zich tegen de opkomst van online giganten als Amazon? En wat mogen beleggers de komende jaren verwachten?

Kijk de uitzending terug

Terug naar Beleggingsnieuws