Beleggingsoverzichten

In één oogopslag online inzicht in spreiding en kosten.

Als belegger bij de Rabobank bieden we u ondersteuning bij verstandig beleggen. Zo heeft u inzicht in de spreiding en de kosten van uw beleggingen via Rabo Internetbankieren en de Beleggen omgeving in de Rabo Bankieren App.

Online overzichten

U vindt de overzichten in Rabo Internetbankieren onder de tab 'Beleggen'. U komt dan op de portefeuille overzichtspagina. Per portefeuille vindt u in het linkermenu de opties 'Spreiding' en 'Kosten'. De overzichten zijn ook beschikbaar in de Beleggen omgeving binnen de Rabo Bankieren App.

Lees meer over Beleggen via de Rabo Internetbankieren App

Spreiding van uw portefeuille

Spreiding houdt in dat u uw vermogen niet in één belegging investeert, maar in verschillende beleggingen, regio's en sectoren tegelijk. Daardoor is de kans groter dat het verlies op één belegging wordt gecompenseerd door een stijging van een andere belegging in uw portefeuille. Met een goede spreiding in verschillende beleggingen kunt u risico’s verminderen, zonder dat het verwachte rendement daalt.

Hieronder vindt u een voorbeeld van een spreidingsoverzicht voor beleggingen in aandelen in Rabo Internetbankieren Beleggen:

Spreiding van uw portefeuille

Kosten van uw beleggingen

Het kostenoverzicht geeft u in één oogopslag inzicht in de kosten die de Rabobank u in rekening brengt. Hieronder ziet u een voorbeeld van een kostenoverzicht in Rabo Internetbankieren Beleggen:

kosten portefeuille

Contact

Rabobank