Fondsnieuws overzicht rendementen

“De grootste private banks van Nederland hebben in de eerste vier maanden van dit jaar de beleggingsverliezen uit 2018 binnen de neutrale beleggingsportefeuille meer dan goed weten te maken."

Minimaal twee keer per jaar onderzoekt Fondsnieuws hoe de veel gebruikte beheerportefeuilles van de vijf grootste private banks zich positioneren. Rabobank is in dit onderzoek vergeleken met ING, ABN Amro, van Lanschot en InsingerGilissen. Deze ‘big five’ werden op meerdere punten met elkaar vergeleken, waaronder op rendement. Na de dip eind 2018, stond het begin van het jaar vooral in het teken van herstel. De Amerikananse aandelenbeurs presteerde het beste, maar ook de obligatiemarkt presteerde goed. Met de gemaakte beslissingen wisten de Rabobank en ABN Amro de markt te verstaan. Het hoogste absolute en relatieve rendement werd behaald door de Rabobank, met name door de overwogen positie in aandelen.

Wil je het volledige artikel lezen, lees deze dan op Fondsnieuws.nl Lees meer over Rabo Beheerd Beleggen

Rendementen RBBA

Beleggen brengt risico's met zich mee, je kunt (een deel van) je inleg verliezen. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.