Ongemerkt een mooi bedrag opbouwen

Ongemerkt een mooi bedrag opbouwen

Je wilt natuurlijk dat je geld genoeg groeit om je beleggingsdoel te halen. Het liefst zonder er al te vaak naar om te hoeven kijken. Dat kun je doen door automatisch een bedrag in te leggen. Je kiest zelf het bedrag en de frequentie, bijvoorbeeld elke maand € 50. En je stelt het eenvoudig zelf in.

Wat is Automatisch Inleggen?

Beleggen zonder ernaar om te kijken.Een vast bedrag per dag, week, maand of kwartaal.
Je bepaalt zelf de frequentie en het bedrag.Altijd online aan te passen of te stoppen.
Eenvoudig zelf in te stellen via de Rabo App of Rabo Online Bankieren.

 

Stel direct Automatisch Inleggen in

Wat levert Automatisch Inleggen op?

Met een automatische inleg kun je ongemerkt een mooi bedrag opbouwen. Het kan al met een klein bedrag, bijvoorbeeld € 50 per maand. Dit kan namelijk oplopen tot een mooi bedrag, dat je straks goed kunt gebruiken. Wil je weten wat het effect is van zo’n klein bedrag op de lange termijn? Bereken wat Automatisch Inleggen jou kan opleveren.

Illustratie portemonnee

Eenmalig of Automatisch Inleggen?

Het is raadzaam om alleen te beleggen met geld dat je voor langere tijd kunt missen. Daarom is het slim om naast je beleggingen altijd een spaarbuffer achter de hand te hebben voor onverwachte uitgaven. Heb je deze buffer op orde én heb je nog geld over, dan kun je een grotere eenmalige inleg overwegen. Het is wel belangrijk dat je jouw beleggingsprofiel goed afstemt op de looptijd en het doelbedrag.


Wil je minder geld beleggen en daarnaast rustig opbouwen of je kansen spreiden? Dan kun je kiezen voor Automatisch Inleggen. Een combinatie kan natuurlijk ook. Je bepaalt zelf wanneer en hoeveel je inlegt. Besluit je meer te gaan beleggen, bedenk dan wel dat eventuele kosten op je rendement drukken. 

Lucas Houben

"Als ik ga werken, ben ik zeker van plan om een vast maandbedrag aan beheerd beleggen te gaan besteden. Daarvoor heb je niet veel geld nodig, je kunt al met een klein bedrag per maand beginnen."

Lucas Houben - Belegger, lees zijn verhaal.

Goed om te weten: Beleggen kent risico’s. De waarde van je belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.