Rabo Beleggen App

Makkelijk online beleggen via uw mobiel of tablet

Beste mobiele app voor beleggers

De Rabo Beleggen App is voor de tweede keer op rij uitgeroepen tot de beste mobiele app voor beleggers. In het IEX Netprofiler Internet Brokeronderzoek 2016 wordt de app door zowel experts als consumenten als beste beoordeeld. Ze vinden de Rabo Beleggen App makkelijk in gebruik en overzichtelijk. Bovendien komt de Rabobank in dit onderzoek naar voren als de beste grootbank voor online beleggen. 

Meer lezen over het onderzoek op de website van IEX

Mogelijkheden van de Rabo Beleggen App

De Rabo Beleggen App biedt uitgebreide mogelijkheden voor inzicht en beheer van uw beleggingsportefeuille. Plaats uw orders en raadpleeg de actuele koersinformatie, waar u ook bent. De Rabo Beleggen App is geschikt voor elke belegger bij de Rabobank. Belegt u nog niet bij de Rabobank? Lees dan meer over beginnen met beleggen, of maak een vrijblijvende afspraak met ons.

Download de Rabo Beleggen App

 • eenvoudig in gebruik
 • inzicht in uw beleggingen, spreiding en kosten
 • orders plaatsen
 • actuele koersinformatie
 • veiligheid en gemak

Kenmerken

Mogelijkheden Rabo Beleggen App:

 • zelf toevoegen van favorieten
 • uw beleggingsportefeuille inzien
 • snel en eenvoudig inzicht in de spreiding en kosten van uw beleggingen
 • orders plaatsen
 • lopende orders bekijken
 • uitgevoerde orders van de laatste week inzien

Het is niet mogelijk om via de app in te schrijven op emissies. Verder kunt u via de app geen combinatieorders plaatsen bij opties.

Veiligheid en gemak

Wij doen er alles aan om u veilig mobiel te laten beleggen. De Rabo Beleggen App is goed beveiligd. Dit doen we met een persoonlijke toegangscode en een eenmalige toestelregistratie. Daarnaast bevestigt u elke transactie met uw Rabo Scanner. U kunt ervoor kiezen om niet elke order te ondertekenen.

Verder dient u de app op dezelfde manier te benaderen als Rabo Internetbankieren. Houd daarom uw toegangscode geheim en controleer of er een beveiligde internetverbinding is.

Lees meer over veilig bankieren

Gebruiksvriendelijkheid

De app start op met een persoonlijke overzichtspagina. Daarna bent u nooit verder dan drie stappen verwijderd van de belangrijkste informatie over uw beleggingen.

Beginnen met online beleggen via de app

1. Download de app

U kunt de Rabo Beleggen App gratis downloaden via de App Store van Apple of de Google Play Store voor Android. Na de volgende twee stappen kunt u beginnen met online beleggen via de Rabo Beleggen App.

2. Registreer uw toestel

U kunt beleggen met de Rabo Beleggen App als wij een Rabo Effectenrekening voor u hebben geopend. U registreert uw toestel eenmalig met behulp van uw bankpas en de Rabo Scanner. Dit geldt voor elk toestel waarop u de Rabo Beleggen App wilt gebruiken. Na registratie wordt een cookie op uw toestel geplaatst. Als u vier maanden geen gebruikmaakt van de app of handmatig alle cookies verwijdert, moet u zich opnieuw registreren.

3. Inloggen

U kunt inloggen met een toegangscode die u aanmaakt via de Rabo Beleggen App. Maakt u al gebruik van de Rabo Bankieren App of Rabofoon? Dan kunt u dezelfde toegangscode ook voor de Rabo Beleggen App gebruiken. Als u de code wijzigt, dan wijzigt de code automatisch ook voor de Rabo Bankieren App en Rabofoon.

Instellingen

Via instellingen kunt u de app uw rekeningnummer laten onthouden. Raakt u uw toestel kwijt, dan kunt u de toestelregistratie(s) direct opheffen via Rabo Internetbankieren (keuze 'Instellingen'). Zo kan er niemand anders bankieren met uw (gevonden) toestel. Als u de toestelregistratie opheft, dan geldt dit direct voor alle apps en al uw toestellen.

Kosten

De Rabo Beleggen App is kosteloos voor iOS (Apple) en Android. De provider van uw toestel kan kosten berekenen voor mobiel dataverbruik.

Aan onze dienstverlening zijn wel kosten verbonden. Deze zijn onder meer afhankelijk van uw beleggingsvorm en de samenstelling van uw portefeuille.

Lees meer over de tarieven van beleggen

Voorwaarden

Goed om te weten

Voordat u de Rabo Beleggen App downloadt, is het verstandig om uzelf goed te informeren. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Bekijk de algemene en bijzondere voorwaarden die aan de Rabo Beleggen App verbonden zijn.

Voorwaarden voor betalen en online diensten Rabobank 2016

Algemene Voorwaarden voor de Effectendienstverlening

Algemene voorwaarden voor online diensten 2017

Voorwaarden voor online diensten van de Rabobank geldig vanaf 1 oktober 2014

Lees de Bijzondere voorwaarden van de Rabo Beleggen App

Contact

Rabobank