Rabo Beheerd Beleggen wijzigen

Stel, je belegt bij ons voor de studie van je kinderen. In je beleggingsprofiel heb je aangegeven dat je neutraal wilt beleggen, maar je zou best wat meer risico willen nemen gezien de lange looptijd. Maar hoe wijzig je tussentijds je beleggingsprofiel of het beleggingsdoel? Je leest het hieronder.

Wat betekent het coronavirus voor je verzekering, hypotheek of beleggingen? Lees hier antwoorden op de meestgestelde vragen.

Lees meer over corona

Hoe wijzig ik Rabo Beheerd Beleggen?

Log in op de Rabo App of klik op de oranje knop ‘Bekijk beleggingsoverzicht’.Kies ‘Beleggen’.Selecteer de rekening waarvan je het profiel wilt wijzigen.Kies onderaan het overzicht het tabblad ‘Uitgangspunten’.Selecteer het potloodje om een wijziging door te geven.

Je kunt hier verschillende onderdelen wijzigen*. Bijvoorbeeld het beleggingsdoel, de looptijd of het beleggingsprofiel.

  Bekijk beleggingsoverzicht

  Automatische inleg wijzigen

  Maak je gebruik van een automatische inleg voor je beleggingen? De hoogte van het bedrag wijzig je ook zelf bij je ingestelde automatische overboekingen.

  1. Kies de oranje knop 'Bekijk je geplande opdrachten' hieronder.
  2. Kies de automatische inleg en wijzig het bedrag.
  Bekijk je geplande opdrachten

  * Ben je minderjarig, ben je zakelijke klant, sta je onder bewind of is je beleggingsdoel 'Inkomen'? Dan is het niet mogelijk om zelf wijzigingen in de app door te geven. Dit regel je bij een Rabobank bij je in de buurt.

  Vind een Rabobank bij je in de buurt