Verstandig beleggen bij de Rabobank

Wij helpen u graag met verstandig beleggen

Denkt u erover na om te gaan beleggen? Dat kan interessant voor u zijn, want beleggen kan meer rendement opleveren dan sparen alleen. Vooral als u dat op een verstandige manier doet. En dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn, want wij helpen wij u daar graag bij. In onderstaande video ziet u hoe verstandig beleggen bij de Rabobank werkt.

Uw beleggingen in ervaren handen

Wilt u gaan beleggen, maar heeft u onvoldoende kennis of tijd om dit zelf goed te doen? Met Rabo Beheerd Beleggen laat u het beheer van uw beleggingen over aan onze ervaren experts en kiest u voor rust en gemak. U bepaalt uw beleggingsdoel en hoeveel risico u wilt nemen. Vervolgens gaan wij aan het werk voor u.

  • Ons team van ervaren vermogensbeheerders stelt een portefeuille voor u samen, waarin het risico van uw beleggingen goed wordt gespreid.
  • Onze vermogensbeheerders beheren uw portefeuille volgens de met u gemaakte afspraken.

Altijd en overal inzicht in uw beleggingen

Als u belegt met Rabo Beheerd Beleggen, dan heeft altijd en overal inzicht in uw beleggingen met Rabo Internetbankieren en de Rabo Beleggen App. Starten kan met ieder bedrag, we adviseren echter een bedrag van minimaal € 1.000. U kunt Rabo Beheerd Beleggen zelf online aanvragen, maar ook een afspraak maken voor een gratis oriënterend gesprek.

Meer lezen over Rabo Beheerd Beleggen

In vijf stappen beginnen met beleggen

Beleggen is misschien nog onbekend voor u. U wilt bijvoorbeeld eerst weten hoe groot de risico’s zijn, wat de verwachte rendementen zijn en hoe u kunt beginnen. Dat kan al in vijf stappen.

In vijf stappen beginnen met beleggen

Lees meer over beleggen bij de Rabobank

Contact

Rabobank