Vrouw maakt een pakketje open

Veilig online betalen -Rabo Safe2Pay

Met Rabo Safe2Pay hoef je je geen zorgen meer te maken over of je betaalde aankoop wel geleverd wordt. Je krijgt namelijk altijd eerst het product geleverd voordat de leverancier betaald wordt.

logo Safe2Pay

Hoe werkt Safe2Pay?

Ben je ook wel eens bang dat je bestelde spullen niet bezorgd worden? Zeker als je al betaald hebt. Met Safe2Pay is dat verleden tijd. Als je iets online koopt, betaal je het aankoopbedrag aan Safe2Pay in plaats van aan de aanbieder. Dit doe je gewoon via iDEAL via je eigen bank. Wij bewaren het bedrag veilig tot het product bij jou geleverd is. Pas als je de levering accepteert betalen wij uit aan de winkel. 

Is je levering niet naar wens? Dan teken je niet voor de aflevering. De winkel laat ons dan weten dat de aankoop niet doorgaat en jij krijgt het bedrag van Safe2Pay automatisch terug. Hier hoef je dus niets voor te doen.

Voordelen Safe2Pay

Gemak

Betaal eenvoudig en vertrouwd via iDEAL

Zekerheid

De verkoper wordt pas uitbetaald als jij je aankoop accepteert bij levering.

Direct geld terug

Je hoeft niet achter je geld aan als je niets krijgt of de levering niet accepteert.

Wat kost Safe2Pay?

Safe2Pay brengt geen kosten bij jou in rekening. Het kan wel zijn dat een winkel jou een toeslag vraagt voor je betaling met Safe2Pay.

Voorwaarden

De voorwaarden ontvang je wanneer je een aankoop doet met Safe2Pay.

Veiligheid

Het gebruik van Rabo Safe2Pay is veilig en geeft je grip op je betaling. Het biedt je de zekerheid dat je je geld niet kwijt bent als je je bestelling niet ontvangt of als je de aankoop toch niet accepteert.
Let op: Safe2Pay kun je niet gebruiken op Marktplaats. Geef geen bankgegevens aan personen die aangeven via Safe2Pay te willen betalen.

Heb je het idee dat er iets niet klopt? Meld het ons direct, stuur een e-mail naar rabosafe2pay@rabobank.nl.

Lees meer op veiligbankieren.nl