Betaalpakketten vergelijken

Open een bankrekening en kies zelf wat u daarbij verder nodig heeft

Nieuwe bankrekening openen

Bij de Rabobank willen we dat iedereen zo goed en voordelig mogelijk zijn bankzaken kan regelen. U kunt al voor € 1,50 per maand een bankrekening openen. Kies voor een betaalrekening bij de Rabobank en krijg:

  • een bankpas en online bankieren
  • contactloos betalen met bankpas
  • Rabo Alerts via sms en e-mail
  • de mogelijkheid om een gezamenlijke rekening te openen
  • korting op een Rabobank hypotheek

Betaalpakket samenstellen

Een bankrekening is standaard onderdeel van een betaalpakket. We bieden verschillende betaalpakketten aan. Stel zelf uw betaalpakket samen en betaal alleen voor wat u nodig heeft. Onze Pakketkiezer helpt u daarbij.

Open uw rekening via de Rabo Bankieren App

Wilt u klant worden bij de Rabobank? Dan kunt u het Rabo DirectPakket of het Rabo StudentenPakket ook eenvoudig aanvragen via de Rabo Bankieren App. Het voordeel daarvan is dat u niet meer langs hoeft te komen op een Rabobankkantoor. U hoort binnen één werkdag of uw aanvraag is goedgekeurd. Om klant te worden via de Rabo Bankieren App heeft u een smartphone met iOS of Android nodig.

Andere bankrekeningen

U kunt gratis een bankrekening openen voor kinderen, jongeren en studenten. Wilt u een betaalpakket met een bestedingsruimte van € 10.000 op uw bankpas of creditcard? Kies dan voor het exclusieve Rabo RiantPakket.