Extra betaalrekening openen

Het openen van een extra betaalrekening heeft zo zijn voordelen. Zo biedt het meer overzicht om verschillende uitgaven apart te houden. Een betaalrekening is onderdeel van je betaalpakket. Het maakt niet uit welk betaalpakket je al hebt.

Log in en open nu
Meer lezen over Rabo DirectPakket

De betaalpakketten van de Rabobank

Nog geen Rabobank klant?

Ben je nog geen klant bij Rabobank en wil je een betaalrekening openen? Wij zetten graag de mogelijkheden voor je op een rij. Zo kies je gemakkelijk het betaalpakket wat bij je past.

Lees meer

Veelgestelde vragen over een extra betaalpakket

Hoeveel betaalrekeningen kan ik openen?

Je kunt twee Rabo DirectPakketten aanvragen. Dit kun je snel en gemakkelijk online regelen. Heb je al twee Rabo DirectPaketten en wil je een derde aanvragen? Maak dan een afspraak bij jouw lokale bank. Het is niet mogelijk om een derde Rabo DirectPakket online aan te vragen.

Maak een afspraak met je lokale bank

Wanneer krijg ik een extra betaalpas bij mijn rekening?

Je krijgt altijd een nieuwe betaalpas wanneer je een nieuw betaalpakket aanvraagt. Wanneer je een extra Rabo Directpakket aanvraagt, ontvang je dus ook een extra betaalpas.

Wat is het verschil tussen een betaalrekening en een betaalpakket?

Een betaalrekening is onderdeel van je betaalpakket. De betaalrekening is de rekening waar je geld op binnen komt en je betalingen vanaf gaan. In een betaalpakket zit naast een betaalrekening middelen die je nodig hebt om te kunnen betalen. Denk bijvoorbeeld aan een betaalpas, creditcard of mogelijkheden voor online bankieren.

Pas activeren of blokkeren? Regel het makkelijk online