Koppel je betaalpas

Klik, koop, klaar!

Nog makkelijker online betalen

Koppel je betaalpas bij een webwinkelJouw pasgegevens zijn veilig opgeslagenDe betaling gebeurt versleuteld

Ben je vaste klant bij een online winkel of app? Dan is deze manier van betalen interessant voor jou. Je koppelt één keer je Rabo betaalpas bij de webwinkel via de Rabo App. Reken je daarna af bij de online winkel, dan kun je deze manier van betalen selecteren. Vervolgens betaal je met één klik en ben je klaar. De online supermarkt Picnic is de eerste partner met wie wij samenwerken en deze manier van betalen aanbieden. In de toekomst zullen meerdere webwinkels volgen.

Hoe werkt deze manier van betalen?

Bekijk onderstaande video om te zien hoe het in zijn werk gaat.

Koppel je betaalpas

Wat heb je nodig?

Je koppelt je Rabobank betaalpas aan je account van de desbetreffende webwinkel. Hiervoor heb je nodig:

  • Een betaalpas bij Rabobank
  • De app van de betreffende webwinkel om de koppeling te starten
  • De Rabo App of Rabo Online Bankieren om de koppeling te ondertekenen

Welke limieten gelden er?

Voor deze manier van betalen, gelden dezelfde limieten als voor betalen met je betaalpas. Wat je besteedt bij een webwinkel gaat van je daglimiet van je betaalpas af.

Meer over je paslimieten voor je betaalpas

Hoe kan ik stoppen met betalen?

We introduceren deze nieuwe manier van betalen met de online supermarkt Picnic. Op dit moment kun je vanuit de Picnic-app starten en je betaalpas koppelen. Kies je toch liever een andere betaalmethode? Dan kun je in de Picnic-app voor een andere manier van betalen kiezen. Wil je je koppeling stoppen, dan kun je contact opnemen met de klantenservice van de Rabobank. Binnenkort kun je dit ook zelf regelen in de Rabo App.

Klaar om aan de slag te gaan?

Om je aanvraag te ondertekenen heb je de Rabo App of Rabo Online Bankieren nodig. Download de Rabo App via onderstaande link en je kunt aan de slag via de app van de desbetreffende webwinkel. Heb je nog vragen? Kijk dan eens bij de veelgestelde vragen.

Naar veelgestelde vragen

Zelf regelen & Contact