Rabo GoldCard - Mastercard

De Rabo GoldCard is onze meest exclusieve creditcard. Met de GoldCard - MasterCard kun je gemakkelijk en veilig (contactloos) betalen en geld opnemen. Zowel in binnen- als in buitenland, overal waar je het Mastercard logo ziet. Maar er is meer. Wat kun je allemaal doen met je Rabo GoldCard van Mastercard?

Inzicht in je betalingen

Via Rabo Online Bankieren en de Rabo Bankieren App heb je inzicht in alle betalingen die je doet met je Rabo GoldCard. Zo heb je tussentijds een overzicht van al je bestedingen en zie je welke bedragen nog open staan of zijn gereserveerd op je creditcard. Deze bedragen moet je aan het einde van de maand terugbetalen. Openstaande bedragen zijn betalingen die nog niet zijn afgeschreven van je betaalrekening. Bijvoorbeeld bij het huren van een auto. Als je een auto huurt, kan het verhuurbedrijf via je creditcard een bedrag reserveren om eventuele schades te dekken.

Meer lezen over Rabo Online Bankieren Meer lezen over de Rabo Bankieren App

Uitgebreide toelichting op het overzicht (PDF)
Aankoopverzekering

 

Veel van de aankopen die je doet met je Rabo GoldCard zijn standaard 360 dagen verzekerd. Dit geldt voor aankopen in binnenland, buitenland én online. De verzekering vergoedt schade door verlies, diefstal en beschadiging. In onderstaande PDF vind je alle kenmerken terug van de verzekeringen en services bij RaboCard en Rabo GoldCard.

Voorwaarden particulier betalingsverkeer en online diensten 2019 (PDF)
MasterCard SecureCode

Veilig online betalen met je Rabo GoldCard doe je met Mastercard SecureCode. Dit is een digitale handtekening die je zet met je Rabo Scanner en pincode, zodat alleen jij met je creditcard kunt betalen. Steeds meer webwinkels werken met Mastercard SecureCode.

Spaar voor Airmiles in het buitenland

Betaal je in het buitenland met je Rabo GoldCard -Mastercard? Dan kun je automatisch Air Miles sparen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is je creditcard koppelen aan je Air Miles kaart. Dit doe je gemakkelijk op de website van Airmiles. Je spaart met elke uitgave buiten Nederland per € 5 één Air Mile. Online betalingen vanuit het buitenland tellen niet mee.

Naar de website van Air Miles

Priceless Specials

Met je Rabo GoldCard kun je ook gebruikmaken van Priceless Specials. Dit zijn bijzondere kortingen en speciale acties. Daarnast krijg je als houder van een Mastercard als eerste toegang tot exclusieve voorverkopen en kun je het hele jaar profiteren van doorlopende Specials, die Mastercard organiseert in samenwerking met UEFA Champions League, festivalorganisator SFX en Disney. Op de website Pricelessspecials.nl vind je de acties van de lopende maand.

Naar de website van Priceless Specials